De cat timp sunt insarcinata?

•  
    • 1 mesaje
    28 Iun 2012, 18:33
    0 0
    Buna! Am nevoie de ajutor urgent! Acum 2 saptamani am cumparat 2 teste de sarcina pentri ca habar nu aveam cand trebuia sa imi vina menstruatia si au iesit nwgative ambele. Eu suspectez ca am avut ultima menstruatie in mai, insa nu pot baga mana in foc la cat de ocupata am fost. In general, imi notez ca stiu ca sunt mereu cu mintea in 7 parti dar de data asta ... In fine.. Astazi, am mai luat 2 teste de sarcina si au iesit pozitive amandoua... Ma intreb acum daca este posibil ca celelalte 2 teste sa fi fost eronate si daca exista posibilitatea sa fiu insarcinata de mai mult de 8 saptamani? Este o sarcina neplanificata si nu as putea sa o pastrez. Nu vreau sa fac chiuretaj, de asta imi este cel mai teama. Un avort medicamentos este cea mai sigura metoda din punctul meu de vedere, fara riscuri foarte mari si mult mai ok din punct de vedere psihic, ca oricum ma chinuie pe dinauntru. As aprecia niste sfaturi si parero pana reusesc sa ajung acasa si sa ma duc la doctorul meu.
  •  
    • 98 mesaje
    30 Iun 2012, 09:54
    0 0
    adageo said:Buna! Am nevoie de ajutor urgent! Acum 2 saptamani am cumparat 2 teste de sarcina pentri ca habar nu aveam cand trebuia sa imi vina menstruatia si au iesit nwgative ambele. Eu suspectez ca am avut ultima menstruatie in mai, insa nu pot baga mana in foc la cat de ocupata am fost. In general, imi notez ca stiu ca sunt mereu cu mintea in 7 parti dar de data asta ... In fine.. Astazi, am mai luat 2 teste de sarcina si au iesit pozitive amandoua... Ma intreb acum daca este posibil ca celelalte 2 teste sa fi fost eronate si daca exista posibilitatea sa fiu insarcinata de mai mult de 8 saptamani? Este o sarcina neplanificata si nu as putea sa o pastrez. Nu vreau sa fac chiuretaj, de asta imi este cel mai teama. Un avort medicamentos este cea mai sigura metoda din punctul meu de vedere, fara riscuri foarte mari si mult mai ok din punct de vedere psihic, ca oricum ma chinuie pe dinauntru. As aprecia niste sfaturi si parero pana reusesc sa ajung acasa si sa ma duc la doctorul meu.

Din cate stiu un test de sarcina se pozitiveaza dupa 2 sapt de cand cand trebuia sa-ti vina menstruatia.E foarte posibil ca tu sa fi facut primele 2 teste prea devreme si asta sa fie cauza.DAca tu nu stii o data exacta cand ti-a venit ultima data menstruatia este mai greu, dar te poti duce la ginecolog si vei afla cu certitudine acolo in cate sapt esti.Orientativ, cand menstruatia ti-a intarziat deja 2 sapt inseamna ca esti insarcinata in 4 sapt.
    Si un avort tot avort ramane, fie el medicamentos sau clasic, vina tot ramane.Sper sa iei cea mai buna decizie pt tine....