intarzierea menstruatiei
-
27 Iun 2012, 11:420 0
Buna ziua! as avea si eu nevoie de niste sfaturi si de niste parerei va rog!
In luna aprilie ciclul menstrual mi a venit pe data de 23, in luna mai mi a venit pe data de 25 practic mi a intarziat 2 zile deoarce nu am un ciclu menstrual regulat. Luna aceasta am intretinut relatii sexuale primul numar este neprotejat deoarece nu ejecueaza in mine dar a simtit ca vrea sa si dea drumul si cand a scoso era ceva pe ea (am zis ca este de la mine pentru ca am mirosit si nu era sa fie de la el) dar el nu a simtit ca si ar fi dat drumul si ii trecuse deja chiar si dupa aceea cu prezervativ nu ejecueaza in mine am stat amandoi si ne am gandit la ce s a intamplat si nu am gasit si nu am sesizat cv ca ar fi scapt cv in mine...ne mai jucam cu degetele dar de fiecare data ne stergem pe maini..luna aceastatrebuia sa mi vina ciclul pe 25 si inca nu mi a venit mi a intarziat 2 zile ..in ultimul timp am fost si stresata pt ca am avut niste certuri in familie si cu prietenul meu...iar acum nu mai pot sunt foarte speriata plang intruna nu stiu ce sa fac mi e frica sa nu se intample ceva nedorit...vreau si eu pareri va rogg...!!:(
-
28 Iun 2012, 23:11un test de sarcina sau , si mai bine, un medic ar putea sa-ti dea un raspuns precis despre cauza acestei intarzieri.
daca nu esti insarcinata si vrei o menstruatie regulata iti recomand sa faci o cura cu Femicur, se ia o singura pastila pe zi. ideal e sa faci o cura de minim 3 luni. pastilele sunt din plante si se gasesc in farmacii, iar pretul este f decent (am vazut ca luna trecuta aveau si oferta, poate mai e valabila)
-
18 Iul 2012, 17:19Nu stiu ce ai facut intre-timp dar si eu iti recomand un test de sarcina,un control ginecologic .
Poate fi un dezechilibru hormonal provocat de stres ,oricum orice ar fi nu trebuie sa intri in panica pana nu stii sigur care este cauza.
Recomandare:
Tratament natural pentru MENSTRUATII NEREGULATE:
Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza axul endocrin prevenind astfel dezechilibrele de ciclu menstrual ce apar in afectarea uneia sau mai multor glande din axul hormonal).
- White Willow (1-1-1 dupa masa, 5 zile inainte + 5 zile din momentul inceperii menstruatiei, 3 luni consecutiv, are efect antiinflamator eliminand durerea din zona genito-pelvina).
- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antistress prevenind dezechilibrele sistemului hormonal cauzate de perioadele de suprasolicitare nervoasa).
- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli-inclusiv la tulburarile metabolismului hormonal).
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/menstruatii-neregulate.htm