Inceput de artroza
-
22 Iun 2012, 14:100 0
Hello,
Se confrunta cineva cu artroza sau imi poate spune care sunt simptomele de debut? Am un prieten foarte bun care se confrunta cu un disconfort puternic cand face efort fizic, cand merge mult pe jos, urca scari, etc. E ingrijorat cu privire la acest disconfort care in ultimul timp s-a accentuat si as vrea sa aflu mai multe informatii care l-ar putea ajuta. El are un pic peste 50 de ani.
Multumesc, astept raspunsurile si sfaturile voastre.
Irina
-
22 Iun 2012, 15:36De obicei apar si dureri. Ar fi bine ca prietenul tau sa mearga la un medic ortoped, pentru un diagnostic corect si tratament
-
25 Iun 2012, 17:24
Buna,
E imperativ sa mearga la medic, sa nu mai stea asa ca se poate agrava. Adjuvant natural e piascledine 300 din soia si avocado si e f bun , dar trebuie sa obtina si diagnosticul medicului.
Multa sanatate! -
3 Aug 2015, 10:39Buna,
Tatal meu sufera de artroza. Neaparat sa mearga la un medic si sa-si faca ecografii sau chiar RMN in zona sau zonele unde resimte durerea. Daca i se va da un diagnostic de artroza, va trebui sa mearga periodic sa faca proceduri si sa se fereasca de frig. Tatal meu merge de 2 ori pe an la Techirghiol si se simte foarte bine. Pe langa asta, de 1 an de zile ia ca si tratament adjuvant Tripernol. Este un antiinflamator natural cu ulei de scoici verzi. De cand il ia + procedurile pe care le face nu mai resimte dureri. Multa sanatate.