menstruatie in alaptare
-
20 Iun 2012, 09:350 0buna! alaptez de 6 luni si dimineata am avut o surpriza neplacuta ...m-a invadat armata rosie...voi mai avea lapte suficient?se schimba gustl laptelui? bebele meu nu vrea lapte praf il scuipa am incercat nan si milumil pentru ca vroiam sa ii dau un biberon pe zi.
-
21 Iun 2012, 09:16Oana, nu-i bai...ca ti-a venit menstra, poti totusi sa continui alaptarea daca faci un lucru f important: laptele ti-l cresti cu pompita...ii dai lui bebe sa suga si pui apoi pompita sa curete sani de lapte, detot.
Pana data viitoare cand copilului ii vine ora de masa sanii se vor incarca cu lapte. Dupa ce manaca si se satura iarsi golesti sanii.
Nu te speria, golindu-i complet de fiecare data sporesti productia de lapte, fortezi sanii sa produca mai mult de fiecare data, eu asa am facut si mi-am alaptat copilul pana la 1 an. -
21 Iun 2012, 09:20Am uitat sa-ti spun, daca copilul refuza orice alt lapte incaerca sa facui un efort sa-l tii pe san cat poti de mult, s-ar putea ca niciodata sa nu accepte alt lapte.
Fii-miu desi are 25 de ani nu a baut niciodata alt lapte in afara de cel cu care l-am alaptat, manaca iaurturi, smanatani, dar nu bea lapte de nici un fel.
Daca si copilul tau o fi ca al meu...apai alapteaza-l sanaoasta pana la 1 an si mancarica buna, deja trebuie sa fii bagat pana cum in alimentarie mar cu biscuit, piure de fructe sau lgume...incet, incet da-i din macarea vaostra si va fi un copil f sanatos!
Inca ceva, faptul ca ti-a venit menstra nu-i rau, inseamna ca organismul a revenit la normal, ai grija sa nu ramai insarcinata, protejeaza-te de acum inainte!