nu mai stiu ce sa mai fac
-
19 Iun 2012, 12:080 0de citiva ani ma lupt cu tot felul de alergii....cu ceva timp va scriam ca mi au iesit pe fata niste bubite si nebunii....am fost la medic si mi a dat antialergice,nu am mai folosit nici macar sapunul la dus,nimic,dar imi apareau tot mai multe,pina la urma,foloseam nuvaring,l am scos si acum de dimineata am observat ca s au retras toate aproape in totalitate,nu pot folosi nici un fel de anticonceptionale...am incercat si spirala (nu mi vine acum in minte)dar nu am suportato...nu e timpul de facut copii....de la prezervativ fac alte nebunii.....si nu doar astea oricefel de pastila iau trebuie sa fiu pe linga spital sa nu fac o reactie.....nu mai stiu ce sa ma fac.....mai e cineva ca mine? voi ce faceti in situatia asta?
-
19 Iun 2012, 13:02din cate stiu ar trebui sa faci niste investigatii la un spital, la sectia de alergologie, apoi ei iti vor face un fel de vaccin; era bine daca postai problema ta la sectiunea "sanatate" poate vei primi mai multe raspunsuri de la persoane avizate sau cu aceleasi probleme
-
22 Iun 2012, 12:11ajutorrr.....tot nu trece....am ascultat de medici,am luat pastile dar parca degeaba,ma maninca fata si imi apar iar....de fapt ele sint tot acolo dar nu mai stiu ce sa fac...nu folosesc inca nimic.....spunetimi ceva....ati avut una din voi asa ceva?
-
24 Iun 2012, 22:38Buna.Din ce localitate esti?cunosc pe cineva care te-ar putea ajuta sigur! Lasa-mi pe privat adresa te de email sau id de mess.