Epilare definitiva

•  
    • 7 mesaje
    13 Iun 2012, 11:01
    3 0
    Fetelor, eu am gasit o solutie minunata ca sa scap de chinul epilatului si ma gandeam sa o impartasesc si cu voi. Am tot auzit de epilarea definitiva, dar, sincer, mi-a fost frica sa merg la un salon, pentru ca am auzit numai bad reviews. Apoi mi-a zis o prietena ca o pot face si eu singura acasa. ea avea un epilator IPL de la remington si am incercat si eu. Vreau sa va spun ca a functionat f f bine!!!! Sunt deja 4 luni de and m-am facut cu al ei si inca nu mi-a aparut nici un fir. mi-am cumparat si eu unul, va dau si voua linkul daca va intereseaza: http://www.remington-style.ro/epilatoare/ilight-ipl/Epilator-cu-lumina-intens-pulsata-i-Light-Pro-Remington-IPL6000-115.html. Ce-i drept, e destul de scump, dar va spun eu ca merita toti banii!!! Nu doare deloc si scapi de problema epilatului pt mai multe luni.

Acum m-am linistit si cu problemele care tin de sanatate, pt ca aparatul iti testeaza tipul dep iele prima oara, iar pulsatiile nu afecteaza in nici un fel!

Deci, eu recomand cu toata increderea!
  •  
    • 189 mesaje
    13 Iun 2012, 14:37
    2 1
    Ma bucur Stefana, ca ai impartasit experienta ta. Iti multumesc! Am vazut si eu la Selgros un aparat asemanator la pagina 7 il vedeti   http://www.selgros.ro/files/reviste/pdf/24-25-nonfood-down.pdf

Ce parere aveti despre acest aparat cu 700 lei? Distruge radacina firului de par...
    Toate bune! 
  •  
    • 3 mesaje
    27 Iun 2012, 15:40
    1 0
    Eu una am preferat sa incerc epilare definitiva la salon...nu prea am asa incredere in aparatele astea micute...si e fff oke am 3 sedinte si deja mai am putin par...plus k fac o sedinta l 2 luni...eu ma duk l epilpulsar
  •  
    • 2 mesaje
    18 Oct 2012, 17:06
    0 0
    Alynutza83 said:Eu una am preferat sa incerc epilare definitiva la salon...nu prea am asa incredere in aparatele astea micute...si e fff oke am 3 sedinte si deja mai am putin par...plus k fac o sedinta l 2 luni...eu ma duk l epilpulsar

am si eu o intrebare...doare raaau???

•  
    • 1 mesaje
    24 Oct 2012, 18:44
    1 0
    Vand epilator SILKN la cutie cu toate accesoriile, nefolosit, cumparat din anglia, cu 1 cartus (asa au fost la cutie, am 2 aparate la vanzare). Aparatul poate fi folosit pe orice zona a corpului inclusiv pe fata. (pret 999 lei)