Giardia(Lamblia) ...sfaturi...

•  
    • 262 mesaje
    16 Mar 2005, 15:03
    0 0
    Nu mai scap de Giardia, am facut tratamente peste tratamente dar rezultatele sunt numai ptr o perioada si apoi reapar din nou. Daca cineva s-a confruntat cu o asemenea problema si stie vreun tatament naturist astept sa mi-l comunice si mie.
    Va multumesc
  •  
    • 524 mesaje
    16 Mar 2005, 16:24
    0 0
    stiu ca semintele de dovleac sunt fff bune si citisem undeva ceva despre o tinctura (sau ulei ???) de dovleac.
    Intreaba la un plafar ce au pt. giardia.
  •  
    • 366 mesaje
    16 Mar 2005, 23:04
    0 0
    Eu stiam de la bunica-mea ca e foarte bun usturoiul. Daca spun prostii imi cer scuze.
  •  
    • 116 mesaje
    17 Mar 2005, 14:57
    0 0
    Intr-adevar, usturoiul in cantitate mare este de folos si se poate face o cura indelungata, avand in vedere ca medicamentele sunt hepatotoxice si nu poti sa le iei decat odata. Exista capsule de usturoi, concentrate.
  •  
    • 36 mesaje
    17 Mar 2005, 23:07
    0 0
    am avut si eu problema aceasta dar am scapat de ea in urmatorul mod: am luat reteta de la medic si mi-a prescriss ZENTEL, cred ca 5zile nu stiu exact. dar iti spune doctorul. sunt 2 pastile in folie si se iau ambele, o data pe zi. apoi 10 zile pauza ; se ia in fiecare zi apoi urmatoarea pasta care e cam gretoasa dar trebuie: 500g seminte de dovleac curatate, prajite fara sare, si date prin masina de tocat=lapte si miere cat sa o poti manca. se mananca incepand de dimineata timp de 2 ore toata cantitatea. dupa 4,5 ore se ia o lingurita de ulei de ricinsau de parafina. acest lucru il faci 3 zile. se mananca doar dupa amiaza sau seara usor ca sa-si faca preparatul efectul. daca faci mai mult de 2, 3 scaune pe zi bei un ceai de menta. dupa o saptamana se incepe tinctura de propolis 30 de lingurite dimineata , pe nemancate +o lingurita de zahar.apoi se repeta analiza. dar dupa ZENTEL. succes.
  •  
    • 262 mesaje
    18 Mar 2005, 11:26
    0 0
    Va multumesc mult fetelor, chiar azi am sa incep reteta asta, va tin la curent cu ce se intampla. Daca cineva mai are ceva de adugat eu astept si alte pareri.