Giardia(Lamblia) ...sfaturi...
-
16 Mar 2005, 15:030 0Nu mai scap de Giardia, am facut tratamente peste tratamente dar rezultatele sunt numai ptr o perioada si apoi reapar din nou. Daca cineva s-a confruntat cu o asemenea problema si stie vreun tatament naturist astept sa mi-l comunice si mie.
Va multumesc -
16 Mar 2005, 16:24stiu ca semintele de dovleac sunt fff bune si citisem undeva ceva despre o tinctura (sau ulei ???) de dovleac.
Intreaba la un plafar ce au pt. giardia. -
16 Mar 2005, 23:04Eu stiam de la bunica-mea ca e foarte bun usturoiul. Daca spun prostii imi cer scuze.
-
17 Mar 2005, 14:57Intr-adevar, usturoiul in cantitate mare este de folos si se poate face o cura indelungata, avand in vedere ca medicamentele sunt hepatotoxice si nu poti sa le iei decat odata. Exista capsule de usturoi, concentrate.
-
17 Mar 2005, 23:07am avut si eu problema aceasta dar am scapat de ea in urmatorul mod: am luat reteta de la medic si mi-a prescriss ZENTEL, cred ca 5zile nu stiu exact. dar iti spune doctorul. sunt 2 pastile in folie si se iau ambele, o data pe zi. apoi 10 zile pauza ; se ia in fiecare zi apoi urmatoarea pasta care e cam gretoasa dar trebuie: 500g seminte de dovleac curatate, prajite fara sare, si date prin masina de tocat=lapte si miere cat sa o poti manca. se mananca incepand de dimineata timp de 2 ore toata cantitatea. dupa 4,5 ore se ia o lingurita de ulei de ricinsau de parafina. acest lucru il faci 3 zile. se mananca doar dupa amiaza sau seara usor ca sa-si faca preparatul efectul. daca faci mai mult de 2, 3 scaune pe zi bei un ceai de menta. dupa o saptamana se incepe tinctura de propolis 30 de lingurite dimineata , pe nemancate +o lingurita de zahar.apoi se repeta analiza. dar dupa ZENTEL. succes.
-
18 Mar 2005, 11:26Va multumesc mult fetelor, chiar azi am sa incep reteta asta, va tin la curent cu ce se intampla. Daca cineva mai are ceva de adugat eu astept si alte pareri.