o noua sarcina.

•  
    • 14 mesaje
    31 Mai 2012, 14:29
    0 0
    buna fetelor,iata-ma din nou printre voi disperata si speriata cerandu-va sfaturi.am o fetita de 11 luni sii de 4 zile mi-am facut un test de sarcina si am aflat ca sunt din nou insarcinata.in ziua respectiva am plans toata ziua si nu pot sa-mi dau seama cum s-a intamplat.de cand am nascut ne-am protejat cu prez si cu intrerupere adica nu lasa in mine.in dec mi-a venit menstruatia in ian la fel.in feb nu mi-a mai venit s prin urmare am facut un test de sacina care a iesit negativ.am vb si cu doctorita mea de familie si mi-a zis ca poate mi s-a oprit menstruatia din cauza ca alaptez si nu mi-am mai facut griji.pana intr-o seara cand mama imi zice corina tie iti creste burtica.iam zis ca nu se poate ca ne protejam.nu trec 2 ,3 zile si simt ca misca ceva in burta exact cum am simtit-o pe fetita mea prima data .in momentul ala m-am panicat si lam trimis pe sot sa cumpere un test care a iesit pozitiv.;am repetat testul si la fel.azi am programare la ginecolog sa vad ce imi zice da de cand m-am trezit am un gol in stomac si nu mai pot face nimic.mi fff frica ca nestiind ca sunt insarcinata am luat antibiotce si medicamente de durere.mai am o temere avand in vedere ca am nascut prima data cu cezariana sa nu pot duce sarcina la capat sau sa pateasca bebeul ceva .nu vreau decat sa fie sanatos si sa nu patim nimic ca de greu sunt convinsa ca va fi greu.
    tare as vrea sa va stiu parerile si daca ati trecut prin asa ceva cum ati trecut.
    astept cu nerabdare raspunsurile voastre.