vaginita
-
30 Mai 2012, 13:400 0buna fetelor am si eu o scurgere si nu stiu cum s-o tratez,am mai avut asta acum ceva timp dar mi-a trecut cineva mi-a spus ca se numeste vaginita stiti cumva cu ce se trateaza
-
30 Mai 2012, 13:48Nicole, noi nu stim exact ce bacterie sau virus ai contactat tu de ti-a dat aceasta scurgere.
Tu trebuie sa mergi al un cabinet de citologie sa faci un test citologic sa se afle exact bacteria pe care o ai tu, sunt cate sute de bacterii si tulpinile lor si nimeni nu stie care este aceea de o ai tu...deci, fuguta la Citologie si cu rezultatul in mana direct la ginecolog sa-ti dea tratamentul.
-
27 Aug 2012, 15:24Tratament naturist
Pentru scurgeri ALBE:
Se bea zilnic, ora de ora, o inghititura mica de ceai de urzica alba. Luati cu doua degete o priza mica de urzica alba si opariti-ocu o cana de apa in clocot, lasati-o sa infuzeze 10 minute.
Pentru scurgeri GALBUI si MARONII:
Zilnic din ora in ora, se bea o inghititura mica de ceai de cretisoara si o inghititura mica de ceai de urzica alba . Ceaiul trebuie sa fie rece. Luati cu doua degete o priza mica de frunze de cretisoara si opariti-le cu o cana de apa in clocot . Lasati-o sa se raceasca. Separat faceti ceaiul de urzica alba folosind aceiasi reteta. IMPORTANT cele doua ceaiuri nu trebuiesc amestecate. Beti cate o inghititura mica din fiecare si nu beti mai mult de o ceasca de ceai pe zi , or de ora, inghititura de inghititura.
http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/vaginita.htm