NODULI MARI SI DUREROSI.ce sa fac?
-
28 Mai 2012, 22:460 0buna!la varsta de17 ani am descoperit ca am 2 noduli la sanul stang.erau mari si f durerosi si au crescut f repede.la opinia medicului ma-m operat pt a vedea de ce natura sunt,pt buletinul histopatologic.Mi-a sp ca sunt formatiuni nodulare cu leziuni de fibroadeom peri si intracanalicular mici focare de metaplazie apocrinà.crede-am ca am scapat de ei dar...nu a fost asa dupa jumate de an de la opratie.mi-am facut o ecografie si aveam 5 la sanul stang si unul la sanul drept.medicul mi-a sp ca nu exista medicamente pt a dispàrea noduli,doar daca as face un copil mi-ar trece.dupa mai 6 luni mi-am facut alta ecografie imi iesise unul in plus la sanul stang deci erau 6...nush ce sa fac deoarece sunt in italia si e mai dificil.si acm ma dor dar nu tot timpul.ce sa fac?si ar putea ca intre timp sa se treansforme in noduli cancerigeni?va rog da-ti un rasp!
-
29 Mai 2012, 10:12ai nevoie de tratament hormonal... trebuie sa faci un consult la endocrinolog... la tine in familie, mama, bunica, o matusa, au avut asemenea probleme?
ca problema ta poate fi ereditara si atunci trebuie sa o iei ca atare... dar neaparat trebuie urmat tratament...
nu stiu, nu sunt medic... la varsta ta, e cam devreme pentru asemenea probleme... nu ai mentionat daca ti-ai inceput viata sexuala... pana la copil, poate asta ar trebui sa faci, organisemul se va regla hormonal daca e exces de foliculina, cum cred eu... -
29 Mai 2012, 14:24Da la mn in familie o avut o matusa,cativa noduli dar ei i-au trecut repede...da mi-am inceput viata sexuala.si specific ca nosuli prima data mi.au iesit cand iubite meu era plecat din tara.si cred ca asta legatura.dar in continuare am si sunt durerosi.si am si sani putin mai mari si nu pot dormi decat pe burta.si dimineata am dureri urate....multumesc
-
8 Iun 2012, 16:04Puteti incerca cu o combinatie din 4 microalge, si mamei mele i s-au absorbit noduli tiroidieni cu aceste minunatii ale naturii. Scrieti-mi la jeneildiko@gmail.com. Sanatate multa!