Cunoscatori in sex Help!

•  
    • 2 mesaje
    15 Mar 2005, 20:42
    0 0
    Dak baiatul isi da drumul pe organul genital al fetei poate ca ea sa ramana insarcinata? Ca am auzit foarte multe pareri si foarte multe fete care afirma faptul ca au ramas insarcinate, acestea fiind totusi virgine...si am ramas in dilema.....deci este sau nu posibil ca fata sa ramana insarcinata atata timp cat baiatul nu si-a dat drumul in ea si nu a avut loc nici un contakt sexual?(?)..pur si simplu a ejaculat deasupra organului genital...(?)vaz multzumesc..pls raspundetzimi si mie...trimite-timi un mail la adresa ramona_sis@yahoo.com.multumesc.
  •  
    • 1131 mesaje
    16 Mar 2005, 09:41
    0 0
    Da, absolut, e posibil daca fata a fost in perioada fertila.
  •  
    • 421 mesaje
    16 Mar 2005, 11:21
    0 0
    Bai fetelor...ca nu esti tu singura in cauza...nu vreau sa va descurajez..dar SIGUR CA E POSIBIL...Ce naibi...atata timp cathimenul e perforat pentru a trece menstruatia(sau ma rog..nu stiu cum tre' sa ma exprim)...logic ca acelas proces se poate intampla si din exterior catre interior...Ca sa fiu mai explicita...daca putina floricica intra in vagin..si daca tu erai in perioada fertila..poti sa ramai gravida...

Scuze ca sunt asa dura...dar nu trebuie sa aveti impresia ca daca faceti oral...sunteti in siguranta..nu mai exista riscuri...si intr-un fel e lejer..suntem si virgine dar...avem parte si de hata -hata...Nu e asa....!!Trebuie sa aveti grija ..FERITI-VA DE SPERMA!!! ...AVETI GRIJA ..sa nu ejaculeje pe voi si daca mai aveti de gand sa va jucati apoi ..ma refer..dupa ce el a ejaculat...spalati-va pe maini..

Am vb la plural pt ca stiu ca sunt mai multe cazuri de fete in aceasta situatie...si stiu poate nu am zis ceea ce se dorea dar asta este adevarul!

Pupici..si aveti grija de voi!