hepatita b

•  
    • 2 mesaje
    25 Mai 2012, 15:15
    0 0
    dragelor ce stiti despre virusul de hepatita b? se poate vindeca? vreun tratament? la analize a iesit virusul ca si cand il are, nu este pe cale virala.
  •  
    • 323 mesaje
    25 Mai 2012, 19:08
    0 0
    Stiu eu ceva de virusul asta,,i un bulangiu...si pe mine m-au gasit cu el pe la 19 ani,cica l-am luat dintr-o operatie de apendicita,sau de la dentist,sau destea...am tinut regim un an ,dupa asta mi-am facut analizele au iesit transaminazele bine,si cand am vazut asta m-am apucat de mancat orice si sa beau bere,cafea si tigari cat mai multe,cat o duc nu stiu,sper sa o duc mult,de atunci au trecut 3 ani si nu mi-am mai facut analize,deocamdata prezint garantie,cica virusul nu iasa din corp,daca te ocupi de boala poti trai zeci de ani cu ea linistit,daca nu te ocupi(o sa te anunt eu mai incolo ce se intampla),niste suc de aloe vera am luat o vreme buna,poate si ala a avut influenta,stiu ca sunt vaccine pt asa ceva,deci daca sotul are,tu poti face vaccinul linistita.altceva nu mai stiu sincer mare lucru.
  •  
    • 1158 mesaje
    27 Mai 2012, 08:28
    0 0
    Caprice.....hepatita "B"...este o boala putintel mai ....sensibila. Prin aceea ca acest virus,are mai multe tipuri de rdacini. Unele pot fi ameliorate sau chiar sa dispara cu tratament cu injectie de interferon, altele cu diferite medicamente. Ar trebui sa-ti faci analizele sa vezi tipul de radacina, ca sa-ti protejezi familia. De mentionat ca virusul hepatic B, poate fi dat foarte usor celor din familie.....de aceea exista  un vaccin,care se face anual de cei din jurul tau. Alte tipuri de radacini ale virusului pot disparea in urma unui regim alimentar. Sfatul meu este sa-ti faci analizele sa vezi exact ce ai si tratamentul care trebuie sa-l urmezi. In Bucuresti sunt doua spitale de specialitate : BALS si BABES..... De specialitate.
       Sper ca ti-am fost de  folos. Daca mai ai intrebari,contacteaza-ma.
       Cunosc destul de bine aspectele,deoarece o ruda apropiata  are aceeasi afectiune ca tine, si  eu am fost aceea care  a umblat.

•  
    • 3 mesaje
    28 Mai 2012, 14:52
    0 0

Ai grija, ca nu e de gluma cu hepatita: nici cu hepatita A, iar de B si C nu mai vorbesc
    Hepatita B este una din cele mai grave si comune forme de infectia a ficatului din intreaga lumea, ea afectand aproximativ 350 de milioane de oameni, dintre care un milion in Romania.
    Odata intrat in contact cu virusul, el are o perioada de incubatie cuprinsa intre 45 si 160 de zile. In mod normal, simptomele apar cam la 30-180 de zile, insa este foarte important de stiut ca jumatate din persoanele infectat cu acest virus nu vor prezenta niciun simptom, ceea ce face boala si mai periculoasa pentru ca ea este contagioasa! De la infectare, hepatita B are doua stagii de dezvoltare: hepatita acuta si hepatita cronica.

http://hofmed.ro/2012/05/hepatita-b-ucigasul-tacut-al-lumii-moderne/
    Acest mesaj a fost editat de către Cristina_1980: 28 Mai 2012, 14:53