Vizita la ginecolog.

•  
    • 1 mesaje
    19 Mai 2012, 20:13
    0 0
    Buna,eu sunt virgina si mama vrea sa mergem la ginecolog deoarece mie nu imi vine regulat.Adica imi vine din 3 in 3 luni sau din 2 in 2 luni,de aceasta vrea mama sa ma duca la ginecolog sa vada ce se intampla cu mine.As vrea sa imi spuneti in ce consta controlul in cazul meu.Multumesc !
  •  
    • 735 mesaje
    20 Mai 2012, 12:12
    1 0
    ias.mina said:Buna,eu sunt virgina si mama vrea sa mergem la ginecolog deoarece mie nu imi vine regulat.Adica imi vine din 3 in 3 luni sau din 2 in 2 luni,de aceasta vrea mama sa ma duca la ginecolog sa vada ce se intampla cu mine.As vrea sa imi spuneti in ce consta controlul in cazul meu.Multumesc !

Iti va pune diverse intrebari, iti va palpa abdomenul, foarte probabil te va urca pe masa de ginecologie si iti va face tuseu rectal, fiind virgina. Adica cu un deget invelit in manusa te palpeaza prin fund(anus) si cu cealalta mana apasa concomitent pe burtica. Unii ginecologi evita si tuseul rectal si fac direct echografie abdominala. Adica te pune la un aparat, iti da cu un gel pe burta si cu un mic aparat apasa pe abdomen si priveste pe monitor diverse imagini alb negru sau color, pe care le interpreteaza. Daca te suie pe masa ptr a-ti face tuseu rectal, este bine sa stai cat mai relaxata, nu te doare nimic. Sanatate!

Parerea mea este ca nu ai nimic, este normal ca primele menstre sa fie neregulate. De asemenea,pe viitor te sfatuiesc sa intrebi mereu medicul ce urmeaza sa iti faca, este dreptul tau de a cere informatii si datoria lui de a ti le da.

Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: 20 Mai 2012, 12:15
  •  
    • 3354 mesaje
    21 Mai 2012, 09:57
    0 0
    mai bine ai merge la un endocrinolog, mi se pare o problema de glande... un ginecolog nu are ce sa-ti faca in faza asta...
  •  
    • 735 mesaje
    23 Mai 2012, 20:41
    0 0
    cory_helen said:mai bine ai merge la un endocrinolog, mi se pare o problema de glande... un ginecolog nu are ce sa-ti faca in faza asta...

•  
    • 363 mesaje
    23 Mai 2012, 23:03
    0 0
    In primul rind ti se va face tuseu rectal,daca doctorul considera iti va face si un ecograf,de-abia apoi te poate trimite sa faci niste analize endocrinologice sau sa consulti un endocrinolog.Bafta multa si fii relaxata,esti femeie si vei mai avea controale ginecologice!