wsx
-
0 01
-
marcelica, sa inteleg ca nu ai mai facut nici un avort pana acum? Eu te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine inatinte de a lua o decizie pentru ca sa intrerupi o sarcina nu este ca si cum iti scoti o masea.Viata e pur si simplu sacra si asa cum fiecare din noi avem un scop pe pamantul asta, asa fiecare viata care ia fiinta intr-un loc tainic si in chip absolut fascinant,are un loc in mare univers si un rol de indeplinit. implicatiile unui avort sunt de mai multe feluri nu doar fizice si la fel si consecintele.
Te sfatuiesc cu tot dragul sa te gandesti foarte bine si daca vrei, sa mai vorbim. -
Draga mea am trecut si eu prin asa ceva acum cateva luni. Nu pot sa explic cat am suferit inainte, cat m-am consumat, cate cosmaruri am, avut dar nu am avut de ales. Acum dupa 4 luni cred ca am luat decizia cea mai buna dar nu pot sa nu ma gandesc din cand in cand cum ar fi fost daca as fi pastrat sarcina...
Am avut noroc ca am dat de un doctor foarte bun si "uman". Clinica se numeste ama - www.amamedical.ro. E intradevar destul de scump dar in astfel de cazuri nu cred ca merita sa te uiti la bani. Tot personalul medical e foarte amabil , calm si intelegator.
Se face sub anestezie locala sau totala. Eu am ales totala. Intr-o ora poti sa pleci acasa chiar si asa.
Daca mai ai nevoie de sfaturi nu ezita sa scrii. -
Iubita mea,du-te cu grija,nu am avut nici o problema.Daca respecti indicatiile doctorei vei vedea ca o sa-ti fie bine.Du-te macar sa vezi cum este doctora.Nu te mint si stiu prin ce treci.Pe mine m-a durut psihic.Am fost terminata din punctul asta de vedere.Asa ca nu mai astepta pana nu este prea tarziu,si la fel cum o sa-ti sugereze si doctora iti recomand anestezie locala.In nici un caz totala.Multa bafta si iti pumnii.Astept vesti de la tine.Pupici!