CIROZA HEPATICA CU VIRUS C
-
16 Mai 2012, 10:050 0AS VREA SA STIU DACA BOLNAVII DE CIROZA HEPATICA CU VIRUS C SI VARICE ESOFAGIENE GRAD 2 EXISTA TRATAMENT DE MENTINERE IN STAREA CARE ESTE .PENTRU A TE FACE SANATOS NU TE MAI POTI .CE TRATAMENTE AR FI ,ATAT MEDICAMENTOASE CAT SI NATURALE?
-
16 Mai 2012, 10:43Cred ca cel mai bine intrebi la un medic specializat in aceste probleme. Din cate stiu eu ciroza nu da inapoi, insa o poti opri din avansat.
Sanatate! -
25 Mai 2012, 11:59Da , sunt si tratamente naturiste care ajuta in bolile amintite. Am o prietena care lucreaza la clinica din Tg Mures, si mi-a spus foarte multe cazuri care au acceptat taratamentul cu microalge si sunt bine si acum, iar cei care nu au acceptat sa consume alge au sangerat si ....
Sunati-ma si va spun detaliile 0767756300.
Multa sanatate !
-
27 Mai 2012, 08:36Cu parere de rau iti spun ca la acest tip de boala,si in acest stadiu,leacurile naturiste ajuta ca frectia de galenica la picior de lemn. Nu te lua dupa toti sarlatanii.........uneori, din dorinta de a ajuta sau de a profita dupa urma bolii---cum de fapt se si procedeaza si pe aici,-----poti accelera boala. Daca vrei amanunte, putem vorbi.......Persoana in cauza sa se prezinte la Spitalul Bals, sau la Spitalul Babes---SINGURELE DE SPECIALITATE-----poate primi un tratament care sa o /il poata ajuta
-
6 Dec 2012, 11:48Dl Maftei, care tratament ati ales pana la urma? Care este starea de sanatate al bolnavului de care ati intrebat? Mai scrieti-ne sa aflam si noi
. Sanatate multa tuturor!