homeopatie
-
15 Mar 2005, 11:340 0Buna! Ma poate ajuta cineva cu datele de contact ale unei clinici de homeopatie sau ale unui medic homeopat bun in Bucuresti? oana.croitoru@gmail.com pentru cine imi poate da niste detalii! Merci!
-
15 Mar 2005, 14:48Am auzit ca Mariana Trifa - 212 78 69, cu cabinetul prin P-ta Amzei, ar fi buna.
Dar dureaza pana prinzi un loc liber la consultatie, eu am sunat acum 2 saptamani si am gasit liber abia pe 16 mai.
Pentru ca nu pot sa astept pana atunci, am mers la Marius Radu -centrul bonsaimed, 336 25 07, la Unirii.
Sunt inca la inceput, asa ca nu-ti pot spune cert cat e de bun.
Eu sper sa fie. -
16 Mar 2005, 09:35Merci mult de ajutor! Eu abia m-am mutat in Bucuresti si sunt cam dezorientata! Daca ma poti tine la curent cu impresiile tale in ceea ce-l priveste pe cel de-al doilea medic ti-as fi recunoscatoare!
-
16 Mar 2005, 10:13Cu placere, numai ca tratamentul homeopat e de lunga durata, poate dura 2-3 luini, poate chiar mai mult, pana la vindecare.
Asa ca din cand in cand, scrie-mi pe adresa for_riana@yahoo.com si te mai tin la curent cu impresiile. -
30 Ian 2007, 10:36Riana am dat un search pe forum despre homeopatie si am gasit ca tu ai fost la dr. marius radu. Imi poti spune cum a fost? sau alte fete care merg la dansul? Impresii?
Multumesc mult.