Cauzele lesinului
-
9 Mai 2012, 12:510 0Pe scurt: S-a intamplat in ultimul timp sa-mi pierd constiinta de 2 ori, si asta in urma unei stari de frica.Mai precis in 2 seri diferite am fost trezita noaptea din somn deoarece sora mea are probleme destul de mari cu sarcina si a trebuit transportata de urgenta la spital.Nu stiu de ce dar imediat ma cuprindea o stare de teama si simteam ca o sa mi se faca rau.Ambele dati mi-am pierdut constiinta cateva minute bune, iar ultima data am avut niste simptome ciudate care m-au pus pe ganduri, mai exact un fel de spasme, tot corpul imi tremura( lucrurile astea mi-au fost spuse de cei din familie).
Nu inteleg de ce s-au intamplat toate astea, eu de obicei nu sunt asa fricoasa din contra.Poate pt ca acum imi era foarte teama ca sora mea sa nu piarda copilul pe care toti ni-l dorim foarte mult.
In trecut am mai lesinat de cateva ori , dar doar atunci cand mi se lua sange pt analize.Atunci era totusi de inteles pt ca am anemie si cand mi se lua sange imi era si mai rau.
Nu inteleg care ar putea fi cauzele de data aceasta, mi-e teama sa nu fie ceva grav....Precizez ca in ultimul timp am trecut prin mai multe probleme, mult stres...sa fie asta cauza???
Cine imi poate da un sfat va rog... -
9 Mai 2012, 13:29a fost un atac de panica... du-te si fa un control neurologic si unul la inima... poate fi si tahicardie, poate fi fi si de la tensiune...
vezi si glicemia, ca sunt multe cauze si trebuie sa vezi exact ce a fost... nu mai sta... nu este ok... -
9 Mai 2012, 17:16sunt foarte multe cauze....la tine cred ca era vorba de o emotie puternica....dar ar fi totusi bine sa-ti faci si analize...calcemie,glicemie...si daca se intampla sa lesini si in alte situatii....apoi sa ceri parerea medicului in vederea unui consult neurologic.
-
9 Mai 2012, 17:52probabil faci atac de panica. eu zic sa te odihnesti mai mult. persen te ajuta. calmant usor.