Cancerul la san
-
9 Mai 2012, 10:540 0Buna ziua,
Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san anul trecut in octombrie, a facut 6 cure de citostatice, a urmat operatia la Institutul de Oncologie Bucuresti, acum are 2 saptamani de la operatie..si mergem la pansat din 3 in 3 zile, l-am intrebat pe medicul care o panseaza daca e normal sa elimine atata lichid limfatic si de la san si a zis da si ca o luna de zile tot ne vom vedea la pansat..va rog cine a trecut prin asa ceva sau are cunostiinte sa mi spuna cum a decurs la respectiva persoana perioada post operatorie. Va multumesc si multa sanatate ca e cea mai importanta. -
9 Mai 2012, 18:22si mama mea a trecut prin asta. am umblat mai bine de 1 luna la punctie. a facut citostatice. 30 raze cobalt. hormonoterapie. dupa 6 luni se repeta analizele. la ginecologie gaseste ca singereaza in uter. internare. chiuretaj. a doua zi histerectomie totala. a zis medicul ca e de la hormonoterapie. nu mai tre sa l faca dupa operatie. zic macar a scapat. primim rezultatul biopsiei . nu avea cancer. bucurie. apoi ne spun ca a recidivat sinul. analize. stupoare. metastaza osoasa gradul 4. trec prin iad. numai morfina si astept sa se termine. nu suport s o vad cum se chinuie. imi pare rau daca te am speriat dar mie nu mi a spus nimeni nimic. acum are deja 4 ani de chin cu patru operatii. ma gindesc ca poate nu trebuia sa o supun la toate chinurile astea. am vrut s o am linga mine cit mai mult. am fost egoista. nu m am gindit ca pentru ea va fi un chin. acum imi pare rau ca am tras de ea peste tot. poate trebuia s o ascult si sa o las in pace. nu stiu. acum o vad zilnic cum se stinge. sint neputincioasa. nu face sistemul nimic pentru cei bolnavi. stau cu ea cit pot, dar am si familie si servici. din 24 ore 19 sint plecata de acasa.nu sint buna de nimic. am esuat ca sotie, ca mama, ca angajat si pina la urma si ca fata. sper ca voi veti avea noroc. multa sanatate!