Reclamatie dentist
-
3 0Sa nu iti vina sa ii iei de gat pe asa zisii " doctori stomatologi " cand tu te duci cu o problema de sanatate la ei, cand iti pui toara increderea in ei iar ei isi bat joc?!?!? Cum frate, dupa atatea luni sa descopar ca de fapt ce mi-a facut " doctora " aia a facut intr-o deradere maxima, iar acum sufar consecintele cand in cele din urma credeam ca am scapat! Cum ? Cand am plecat de la ea, acum doua luni pentru ca pur si simplu ma ducea cu zaharelul dar de fapt ea nu`mi trata problema, doar ii placea sa ma vada atunci cand avea ea chef si pe langa asta ma taxa la modul.... exagerat! Cand am inceput sa pun intrebari, nu i-a placut modul meu de adresare si s-a ofuscat! In gandul meu, tot tu mah??? Ei bine, mi-am luat radiografia de la ea si am plecat la un alt doctor, un doctor care iti explica tot ce`l intrebi! Nu ia foc, ba din contra care grija de tine, vorbeste frumos cu tine... Asa DA!! Dar uite cum, si acum cand am continuat ce`mi tratase asa zisa dentista, am descoperit ca nu lucrase corect si ca de fapt canalele tratate de dansa au fost facute asa cum lucreaza " Dorel " si am ajuns din nou sa imi dau lucrarea jos si sa ma trateze din nou! Sa nu fac reclamatie, serios acum? !?!
-
Andra077 said:Sa nu iti vina sa ii iei de gat pe asa zisii " doctori stomatologi " cand tu te duci cu o problema de sanatate la ei, cand iti pui toara increderea in ei iar ei isi bat joc?!?!? Cum frate, dupa atatea luni sa descopar ca de fapt ce mi-a facut " doctora " aia a facut intr-o deradere maxima, iar acum sufar consecintele cand in cele din urma credeam ca am scapat! Cum ? Cand am plecat de la ea, acum doua luni pentru ca pur si simplu ma ducea cu zaharelul dar de fapt ea nu`mi trata problema, doar ii placea sa ma vada atunci cand avea ea chef si pe langa asta ma taxa la modul.... exagerat! Cand am inceput sa pun intrebari, nu i-a placut modul meu de adresare si s-a ofuscat! In gandul meu, tot tu mah??? Ei bine, mi-am luat radiografia de la ea si am plecat la un alt doctor, un doctor care iti explica tot ce`l intrebi! Nu ia foc, ba din contra care grija de tine, vorbeste frumos cu tine... Asa DA!! Dar uite cum, si acum cand am continuat ce`mi tratase asa zisa dentista, am descoperit ca nu lucrase corect si ca de fapt canalele tratate de dansa au fost facute asa cum lucreaza " Dorel " si am ajuns din nou sa imi dau lucrarea jos si sa ma trateze din nou! Sa nu fac reclamatie, serios acum? !?!
Pai cine te opreste!!Sunt banii si sanatatea ta...ai tot dreptul sa o reclami.
-
Andra077 said:Nu am nicio dovada ca am fost la ei, pentru ca nu mi s-a facut fisa medicala si nici bpn fiscal. Cum as putea sa ii reclam, daca nu am nici o dovada?
In al doilea rand doamna de acolo, dentist mi-a refuzat tramatamentul pe care il faceam dandu`mi radiografia!Offf offf poi fara bon fiscal nu faci nimic

-
Asa ma gandeam si eu! Oricum lasa de dorit la ce lucrare mi-a facut! Acum trebuie sa dau jos pivotul, plomba tot, ca sa`mi tratateze infectia! Nu e chiar oke, pentru ca eu m`am dus pe banii mei, nu pe ai lor! Sa-ti vorbeasca asa cum mi-a vorbit tipa aia, atunci cand i-am cerut un sfat... incredibil!
-
Incredibil!
Dar asa se intampla in Romania. Serviciile medicale gratuite, de care ar trebui sa beneficiem cu totii, sunt de mizerie (incerc sa ma exprim elegant), la cele accesibile majoritatii din pct de vedere financiar - esti tratat cu spatele si privit de sus, iar cele unde chiar se face totul la modul profesionist sunt extrem de scumpe. Trebuie sa-ti cam pui bani la ciorap din vreme daca vrei sa mergi la orice medic, nu doar stomatolog.
Eu am preferat sa merg la o clinica privata, scumpa pentru mine, pentru ca dentista la care mergeam vorbea in interjectii si onomatopee. Se tot mira, nu stiu de ce, si nu pricepeam nimic. Si isi spunea parerea aiurea incat m-am simtit ca ultimul om.
Situatia nu era nici pe departe atat de grava. -
Clinica unde mergeam prima oara era privata! Servici de" calitate ", preturi exagerate plus altele. Ma gandeam ca e oke pt ca era si app de casa mea, si asa economiseam timp si energie. Dar se pare ca nu era chiar asa cum credeam pt ca m-au dezamagit pe banii mei, si nici nu e firea mea sa fac urat. M-am simtit foarte prost cand medicul mi-a spus de fata cu toata lumea ca " EU I-AM IMPUS SA LUCREZE ALTCEVA DECAT ERA CAZUL" cand de fapt eu aveam infectie la un dinte dar ea imi facea o alta masea care era doar sparta, dar nu avea infectie sau altele. Maseaua care acum e construita ( pivot, plomba) dar am facut infectie la ea pentru ca nu a lucrat bine, si ca aceea obturare de canal s-a dovedit a fi prost facuta. Printre altele mi-a spus ca eu nu ii spun cum sa isi faca meseria, desi eu i`am adresat o simpla intrebare: " De ce ma tot pasuieste si de ce nu-mi termina dintele de tratat, dintele la care am probleme ? " dupa iadul s-a dezlantuit.... Nu e normal! Am o asigurare de la munca unde pot sa ma duc la o clinica privata intradevar nu include si serviciile stomatologice, asa ca m`am dus unde am crezut de cuviinta pt ca auzisem ca lucreaza bine... dar ei bine eu n`am fost asa norocoasa!