probleme dupa analize de sange

•  
    • 272 mesaje
    15 Mar 2005, 10:27
    0 0
    poate nu am gasit titlul cel mai nimerit, dar problema e in felul urmator: am fost sa imi ia sange pentru niste analize (prima data cand imi ia sange)...asta a fost joi...de atunci mi s-a invinetit bratul destul de urat, am fost la policlinica si asistenta mi-a recomandat unguent cu heparina..farmacista a zis ca se mai intampla. dar problema se amelioreaza cam greu si cam jumatate din brat de la cot in jos prezinta diferite grade de "invinetire". aveti idee?
  •  
    • 4 mesaje
    15 Mar 2005, 10:52
    2 0
    Unguentul cu heparina este foarte bun.Presupun ca gradele diferite de invinetire inseamna ca pe alocuri hematomul se rebsoarbe.Daca tensiunea in brat creste,sau amortesc degetele, etc, prezinta-te la un serciciu de urgente chirurgie. Sanatate!
  •  
    • 272 mesaje
    15 Mar 2005, 11:13
    1 0
    multumesc din suflet, eram destul de speriata..nu stiu ce sa zic, e normal sa arate asa? nu am probleme cu amorteala sau altceva, durere usoara, ca la o vanataie obisnuita.
  •  
    • 11 mesaje
    15 Mar 2005, 16:58
    0 0
    te rog eu,din suflet,mergi la un doctor priceput,ca de la o injectie facuta paravenos puteam sa raman fara mana in ziua de azi.Tot asa,mi s`a invinetit mana,apoi s-a umflat,am facut un hematom de toata"frumusetea" cu puroi,infectie...Am avut noroc ca am mers la un medic priceput si vreau sa iti zic ca timp de un an am facut laser.Acum totul e ok dar am ramas cu o cicatrice dezgustatoare,ca si cum asi fi fripta.Nu am vrut sa te sperii,pur si simplu ti-am zis ce am patit eu.Multa sanatate.
  •  
    • 272 mesaje
    15 Mar 2005, 21:03
    0 2
    sper sa nu fie cazul meu, mi se pare ca se retrage hematomul, dar cam incet. multumesc mult de tot oricum, nu prea stiu ce sa mai cred si cu doctorii astia...ca doar de acolo mi se trage..pana la urma.
    multumiri inca o data. va pup!
  •  
    • 91 mesaje
    16 Mar 2005, 08:52
    0 0
    Nu-ti mai face griji. Nu-i nimic grav.
    Se intampla la multe persoane.
    Eu patesc asa de fiecare data. Si crede-ma ca am fost la analize de nenumarate ori. De fiecare data mi se invineteste bratul dar cam intr-o saptamana trece.
  •  
    • 272 mesaje
    16 Mar 2005, 09:12
    1 2
    in primul mult vreau sa va multumesc pentru raspunsuri. problema e ca nu mi-am facut niciodata pana acum analize de sange, asa ca nu stiam la ce sa ma astept...cand am vazut cum ma invinetesc m-am speriat. sotul meu si mai tare, glumea el ca o sa zica lumea ca e opera lui...dar parca era mai ingrijorat ca mine. acum, parca s-a retras, maine e o saptamana si sper sa fie totul bine.