probleme dupa analize de sange
-
0 0poate nu am gasit titlul cel mai nimerit, dar problema e in felul urmator: am fost sa imi ia sange pentru niste analize (prima data cand imi ia sange)...asta a fost joi...de atunci mi s-a invinetit bratul destul de urat, am fost la policlinica si asistenta mi-a recomandat unguent cu heparina..farmacista a zis ca se mai intampla. dar problema se amelioreaza cam greu si cam jumatate din brat de la cot in jos prezinta diferite grade de "invinetire". aveti idee?
-
te rog eu,din suflet,mergi la un doctor priceput,ca de la o injectie facuta paravenos puteam sa raman fara mana in ziua de azi.Tot asa,mi s`a invinetit mana,apoi s-a umflat,am facut un hematom de toata"frumusetea" cu puroi,infectie...Am avut noroc ca am mers la un medic priceput si vreau sa iti zic ca timp de un an am facut laser.Acum totul e ok dar am ramas cu o cicatrice dezgustatoare,ca si cum asi fi fripta.Nu am vrut sa te sperii,pur si simplu ti-am zis ce am patit eu.Multa sanatate.
-
in primul mult vreau sa va multumesc pentru raspunsuri. problema e ca nu mi-am facut niciodata pana acum analize de sange, asa ca nu stiam la ce sa ma astept...cand am vazut cum ma invinetesc m-am speriat. sotul meu si mai tare, glumea el ca o sa zica lumea ca e opera lui...dar parca era mai ingrijorat ca mine. acum, parca s-a retras, maine e o saptamana si sper sa fie totul bine.