Sarcina dupa Rigevidon

•  
    • 4 mesaje
    15 Mar 2005, 10:03
    0 0
    Buna! Daca ati auzit de un caz asemanator sau daca din proprie experienta stiti ceva despre asta, va rog mult sa imi raspundeti!
    Am luat un timp Rigevidon, dar acum vreau sa incerc sa am un copil.Ultima pastila am luat-o de mai bine de o luna, nu stiu inca daca sunt insarcinata,insa stiam ca daca intrerupi tratamentul cu anticonceptionale, singurul risc este al unei sarcini gemelare. Dar acum am vazut ca pe prospect, la Precautii, scria urmatoarele: Pentru protectia fatului, tratamentul se va intrerupe cu 3 luni inainte de a avea o sarcina planificata....???Stiti cumva de efecte pe care le poate avea anticonceptionalul, in cazul meu, asupra unei eventuale sarcini?
  •  
    • 831 mesaje
    15 Mar 2005, 11:50
    1 0
    Draga mirabilis, io am folosit Rigevidon inainte de a ramane insarcinata. Io le-am intrerupt in iulie anul trecut, iar la inceputul lui decembrie am ramas insarcinata.La ecograf cand am fost nu mi s-a spus ca as avea sarcina gemelara...deci....
  •  
    • 11 mesaje
    15 Mar 2005, 16:51
    0 0
    si eu am luat rigevidon pana in iunie,anul trecut si in luna iulie am si ramas insarcinata.Sarcina decurge fff bine,fara probleme,chiar saptamana viitoare voi naste prin cezariana.Asa ca...no problem...