Cicatrice d ela cosuri mai vechi
-
5 Mai 2012, 08:380 0Fratele meu are 20 nai si a trecut prin o perioada cu acnee. De un an insa nu a mai avut cosuri , dar i-au ramas cicatrice de la cateva cosuri vechi , care sunt rosii si nu dispar.
Este vreun sfat pe care pot sa il dau ? -
5 Mai 2012, 23:31
elenabhellen said:Fratele meu are 20 nai si a trecut prin o perioada cu acnee. De un an insa nu a mai avut cosuri , dar i-au ramas cicatrice de la cateva cosuri vechi , care sunt rosii si nu dispar.
Este vreun sfat pe care pot sa il dau ?Laser, frate!
Nu glumesc.
Dar cred ca-l rupe, ca bani, tratamentul.
-
15 Mai 2012, 17:34
elenabhellen said:Fratele meu are 20 nai si a trecut prin o perioada cu acnee. De un an insa nu a mai avut cosuri , dar i-au ramas cicatrice de la cateva cosuri vechi , care sunt rosii si nu dispar.
Este vreun sfat pe care pot sa il dau ?
Buna, sa incerce crema pentru cicatrici Acne Scar Fading de la Dermagist. Imi poti lasa mesaj pentru mai multe detalii sau mail: mariaelena1280@yahoo.com. Sigur va scapa de ele asa cum am scapat si eu, sa nu se mai chinuie cu tot felul de produse care nici macar nu sunt speciale pt cicatricele sau mai bine zis toate urmele lasate de cosuri. Multa sanatate -
23 Mai 2012, 19:39Cabinet reumatologie si dermatologie Militari(Apusului).Consultatii gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie(CASMB),artoza,lombosciatica,lupus eritematos,hernie de disc,poliartrita reumatoida.Consultatii dermatovenerologie:cauterizare papiloame,tratament unghie incarnata(fenolizare),botox,microchirurgie estetica,consultatii si tratament al bolilor cu transmitere sexuala(BTS).Programari zilnice:reumatologie-0735127174,dermatologie-0730178922