chisturi sau cosuri..........???
-
0 1Am o problema care ma chinuie de cativa ani si pare sa ia amploare.Pe scurt;imi apar pe fata si pe gat un fel de cosuri cu aspect de chisturi.Niciodata n-am avut un ten perfect ,mai ales in perioada pre-menstruala dar erau cateva si treceau in cateva zile.Acum par sa se simta foarte bine in pielea mea si aproape tot timpul imi apare cate unul de parca isi predau stafeta.Sant foarte dureroase si de regula daca nu le fac nimic se retrag dar cu greu.Stiu ca ar putea fii si vorba si de un dezechilibru hormonal .Am incercat aproape tot ce mi-a picat in mana pt.cosuri ,chiar si pt.acnee dar degeaba.Daca stiti ceva dati-mi va rog un sfat..Va multumesc!
-
Incerca ACNETOL de la Plafar, 81.000 lei.Eu iau de 2 luni si pot sa spun ca se vad rezultatele. Si eu am chisturi, doar pe obrazul drept,care ma exaspereaza. Pe unul dintre ele, l-am intepat cu acul inrosit in foc, si a disparut.E o solutie cam barbara, dar nu mai stiam ce sa fac.
Pupici, si nu dispera. -
Incerca ACNETOL de la Plafar, 81.000 lei.Eu iau de 2 luni si pot sa spun ca se vad rezultatele. Si eu am chisturi, doar pe obrazul drept,care ma exaspereaza. Pe unul dintre ele, l-am intepat cu acul inrosit in foc, si a disparut.E o solutie cam barbara, dar nu mai stiam ce sa fac.
Pupici, si nu dispera. -
Cum sa arate? ca niste chisturi ..........adica niste formatiuni mai mari sau mai mici depinde cum ,,le convine" care nu contzin nimic in interior, cum e de ex. la acnee sau cosuri...
Uneori sant dureroase si oricat ai incerca sa le tratezi nu poti.
In schimb am observat ca daca nu le ,,zgandari" in nici un fel, dispar treptat si singure.
Eu si acum ma chinui cu ele .Am luat inca cateva produse pt. asa ceva care dau impresia la inceput ca sant bune , pe urma stagneaza iar si tot asa...
Nu sant foarte vizibile (nu se vad din avion
)dar nici ok nu e.
Poate totusi ne da cineva solutzia perfecta..
A!In legatura cu anticonceptionalele nu cred ca o sa aleg varianta pt. ca 1:nu am de ce deocamdata si 2
t. ca stiu ca te ingrasa si eu si-asa ma lupt cu cele 5kg in plus .....nu mai vreau si ,,bonus" de fidelitate....peste