duphaston regleaza menstruatia sau mai rau deregleaza?

•  
    • 1 mesaje
    25 Apr 2012, 15:19
    0 1
    de cand ma stiu am ciclu nereg,(de la anticonceptionale,dereglari hormonale,nu stie NIMENI)eu si sotul ne dorim ffff mult un bebe,dr ginec. mi-a dat 3 luni duph pt reglarea ciclului,mi-a venit exact la 28 de zile,dupa ce nu l-am mai luat...pauza.trebuia sa vina pe 21luna asta si nimik.dak a fost cineva in situatia mea cu ciclu nereg va roooog,ce sa mai fak ???cum ati reusit sa aveti un bebe???
  •  
    • 1 mesaje
    1 Mai 2012, 09:24
    0 0
    buna sunt noua pe forum.eram in cautare de informatii despre duphaston si am vazut intrebarea ta.pot sa ti spun k si eu am luat timp de 3 luni duphaston si acid folic si am avut ciclu regulat la 26 de zile,dar acum trebuia sa mi vina cam de pe 28 aprilie  si vad k nu a aparut.asa ca nu stiu ce se intampla ca si eu vreau un bebe .banuiesc ca se regleaza intr un final
  •  
    • 2 mesaje
    10 Mai 2012, 15:14
    0 0
    ..eu am o prietena care are aceeasi pb..daca nu ia anticonceptionale nu are menstruatie si de fiecare data cand intrerupe anticonceptionale ia duphaston ca sa-i provoace menstruatia..nu stiu daca e o metoda indicata dar ideea e ca a incercat prin tot felul de medici, acupunctura si nimic...nu poate sa-si regleze menstruatia..daca mai stiti alte metode, pls spuneti..
  •  
    • 18 mesaje
    20 Aug 2012, 14:42
    0 0
    si eu am facut tratament cu duphaston ca sa aman insarcinata dar eu o luna faceam cu duphaston si luna urmatoare faceam alt tratament ce consta in alte pastile si anumite injectii pe care mi le faceam singura in burta in anumite zile cand zicea ginecologu in functie de ultima menstruatie(trebuie sa zic ca am facut asta cu un ginecolog din strainatate)