stepper
-
20 Apr 2012, 14:490 0buna ziua tuturor.am si eu o nelamurire.am cumparat acum 10 zile un stepper,fac zilnic pe el cam 20-25 de minute.saracul a inceput sa scartaie foarte tare desi i-am dat cu vaselina.e in garantie 2 ani si am inteles ca imi pot da altul.problema este ca nu stiu daca as mai lua pentru ca am tot citit ca ar ingrosa coapsele si gambele.voi ce stiti despre asta?unii spun ca slabesc,ca este util pentru picioare,altii spun ca iti ingroasa gambele...nu stiu ce sa fac.ar fi mai bine sa fac doar de 3-4 ori pe saptamana,nu zilnic??
va multumesc foarte mult. -
20 Apr 2012, 15:13
larysssa said:buna ziua tuturor.am si eu o nelamurire.am cumparat acum 10 zile un stepper,fac zilnic pe el cam 20-25 de minute.saracul a inceput sa scartaie foarte tare desi i-am dat cu vaselina.e in garantie 2 ani si am inteles ca imi pot da altul.problema este ca nu stiu daca as mai lua pentru ca am tot citit ca ar ingrosa coapsele si gambele.voi ce stiti despre asta?unii spun ca slabesc,ca este util pentru picioare,altii spun ca iti ingroasa gambele...nu stiu ce sa fac.ar fi mai bine sa fac doar de 3-4 ori pe saptamana,nu zilnic??
va multumesc foarte mult.Stepperul nu "slabeste "si nici nu are puterea de a ingrosa coapsele sau "latul B".Dupa vreo dieta sau un slabit brusc din diferite motive, stepperul te ajuta sa dai tonicitate masei musculare .Cat despre "scartait" exista un ulei special pt aparatura fitness,garantia e valabila doar in cazul unei defectii de fabricatie sau ruperea efeftiva a unui component.Acu daca ti-l schimba doar pt scartait nu-i rau
macar vei avea avea posibilitatea de a incerca alt produs ....