Inrosirea tenului

•  
    • 2 mesaje
    15 Apr 2012, 21:48
    0 1
    Am o problema cu tenu.De fiecare daca cand trec de la frig la cald simt ca imi iau foc obrajii si ma inrosesc foarte foarte tare la fata.Ma inrosesc si pe capul pieptului si la fata.Ma inrosesc si atunci cand alerg.Am observat ca nu prea ma inrosesc atunci cand sunt in aer liber si mai adie vantul,dar atunci cand este putin cald sau se face schimbul de temperatura simt ca ma inteleapa fata.Uneori simt caldura in tot curpul cand trec de la frig la cald,si transpir(un fel de puseu).Oare ce poate fi?Se poate trata?
  •  
    • 124 mesaje
    16 Apr 2012, 01:07
    1 0
    Posibil o rozacee, dar mai bine mergi la un dermatolog!
  •  
    • 2 mesaje
    10 Iun 2013, 10:07
    0 0
    Ideea este ca am fost!Dermatologul a spus sa nu imi fac griji,ca nu am nimic!Dar cum poate spune sa nu imi fac griji cand este o problema,cand eu ca inrosesc chiar daca nu este foarte cald,ma inrosesc foarte tare si pielea ma ustura rau..!
  •  
    • 5609 mesaje
    13 Iun 2013, 03:20
    1 0
    lion13 said:Ideea este ca am fost!Dermatologul a spus sa nu imi fac griji,ca nu am nimic!Dar cum poate spune sa nu imi fac griji cand este o problema,cand eu ca inrosesc chiar daca nu este foarte cald,ma inrosesc foarte tare si pielea ma ustura rau..!

Cred ca este vorba de o razacee.
    Simptomele descrise de tine corespund rozaceei.
    dar citeste pe internet tot ce vrei sa stii despre rozacee...din pacate nu prea exista tratament sa videce rozaceea ci o poti alemiora sau tine sub control.

•  
    • 7 mesaje
    15 Iun 2013, 23:55
    0 0
    daca vrei sa-ti rezolvi problemele tenului, incearca un peeling..consulta-te cu un medic estetician ca sa vezi cat de profund ar trebui facut, si o sa vezi schimbari mari. mie dr. Silvia Stanculescu-Vasalos mi-a recomandat un peeling mediu, care mi-a imbunatatit aspectul tenului si circulatia