Menstruatie la 20 zile-remediu naturist

•  
    • 735 mesaje
    12 Apr 2012, 14:25
    0 0
    De ceva ani, menstra si-a luat obiceiul de a se instala la 17-20 zile, fiind destul de abundenta deseori si insotita de dureri cam mari, ca sa fie tacamul complet.Totul normal ginecologic, echografic, etc. Cunoasteti vreun remediu naturist incercat de voi? Am auzit de extractul de mladite de zmeur si de tinctura de traista ciobanului, ultima fiind sigur hemostatica. Exclus anticonceptionale, iar de Nurofen/Tador/Piafen &Company nu mai discutam, au prea multe reactii adverse(am stomacul prashtie deja). Multumesc!
  •  
    • 43 mesaje
    14 Apr 2012, 21:46
    1 0
    Asta suna a dereglare hormonala! Trebuie verificat de unde vine probblema...tiroida, hipofiya...si abia pe urma tratat. Iti recomand consultarea unui homeopat. Te poate ajuta mult!
  •  
    • 124 mesaje
    15 Apr 2012, 16:15
    1 0
    si eu cred ca-i dereglare hormonala....
    Acest mesaj a fost editat de către Greta2012: 15 Apr 2012, 16:15
  •  
    • 735 mesaje
    15 Apr 2012, 23:09
    0 0
    Greta2012 said:si eu cred ca-i dereglare hormonala....

Mormonal normala. Tiroida echografic normala, hipofiza normala la RMN. Tulburarea s-a instalat dupa o infectie osoasa diagnosticata si operata mult prea tarziu si complicata cu septicemie.Plus tone de antibiotice.  Sincer, mi-e scarba sa mai bantui prin spitale. Ma gandeam sa incerc Menstrofit.