rani de col
-
13 Mar 2005, 15:070 0Buna.Sunt noua in acest club si nelinistea m-a determinat sa va scriu ce mi se intampla, poate imi impartasiti si voi exp. asemanatoare. Am 29 ani iar in urma cu 6 ani am cauterizat o rana de col care nu prezenta nici un simptom.La urmatoarele controale medicii au zis ca rana inca exista, asa ca in mai, anul trecut am facut-o si pe a 2-a, dupa care a inceput show-ul- la aproximativ 3 luni de la cauterizare dureri in locul cu pricina , care s-au finalizat cu dureri de abdonen f. mari.Bineinteles ca am fost la medic, care dupa o colposcopie si toate analizele care se puteau face , inclusiv biopsie, au descoperit un polip, pe care , dupa alt tratament l-am cauterizat sapt trecuta. Deci sunt sigura ca nu e ceva maligin, dar si acum am dureri f. mari si de col si de burta.Analizele arata doar o inflamatie, dar se pare ca este asa de naravasa, ca o tratez de un an si tot nu ma lasa in pace. Ce vroiam eu sa va zic este sa va alegeti cu grija medicii, caci se pare ca la mine ce mi s-a intamplat este opera lor...Are cineva exp. asemanatoare? Sanatate multa!
-
14 Mar 2005, 14:37Imi pare sicer rau pt ce ai patit, sunt sigura insa ca nu esti singura care a incaput pe mana unor medici incompetenti. Poate ar trebui sa ne spunem fiecare experientele neplacute si sa facem o lista cu medici " de evitat ". Ce ziceti? Pupici
-
14 Mar 2005, 14:58Da, ar fi o idee, dar eu am facut cauterizarile in Cluj si cel putin ultimul medic avea o faima ca ar fi foarte bun...Cel putin acum sunt convinsa ca nu a fost vina mea, eu am respectat strict regulile pe care mi le-a zis post - cauterizare.Acum , dupa ce-am facut-o si pe a treia traiesc cu spaima ca mai am ceva pe col, e greu sa mai investesti incredere in medici..Dar sa dea D-zeu sa fim sanatoase cu toatele.Sanatate multa!