hepatita C
-
9 Apr 2012, 16:320 0vreau sa stiu de la persoane care au trecut prin situatia asta,adica au fost diagnosticate cu acest virus,ce au facut,ce rezultat au avut....TOT
multumesc anticipat! -
18 Apr 2012, 14:37
buburuza80 said:vreau sa stiu de la persoane care au trecut prin situatia asta,adica au fost diagnosticate cu acest virus,ce au facut,ce rezultat au avut....TOT
multumesc anticipat!Mama a avut hepatita C. A urmat un tratament cu interferon (injectii saptamanale+pastile) timp de un an. Asta s-a intamplat acum 5-6 ani. Merge anual la control si la ultimele analize virusul nu a mai fost detectabil. De atunci tine regim alimentar (fara grasimi, alcool, prajeli, se fereste de medicamente) si ia hepatoprotectoare. Tratamentul nu a fost unul tocmai usor. A slabit destul de mult, pastilele ii dadeau o stare proasta si era foarte obosita. Curaj si multa sanatate!
-
21 Apr 2012, 08:31Unii spun ca hepatita vir C este de netratat, dar am vazut un caz interesant la o prietena din Tg Mures ca si ei i s-a recomandat Interferonul. Pana i s-a aprobat dosarul ea a luat microalge de la Wellstar si dupa 6 luni cand trebuia sa inceapa interferonul, viremia a scazut la jumatate si medicul a spus ca nu mai e nevoie de interferon. Si acum e bine , cu analize normale. La ea a fost mai dificil deoarece avea si un limfom Hodgkins, si a functionat si in cazul cancerului . Parerea mea este , ca inainte de interferon e bine sa incercati si tratamente naturiste, deoarece vindecarea depinde 50% de credinta, optimism si 50 % de ceea ce mancam . Sanatate multa!