Sinusita
-
0 0Prietenul meu are de ceva timp sinusita maxilara. Dureri prea mari nu are, insa ii curge de vreo 2 saptamani un lichid foarte ciudat din nas, un fel de puroi cu sange care are un miros ingrozitor, miros pe care il simte tot timpul chiar daca nu ii curge nasul.
Poate cineva sa-mi spuna daca e normal si ce remedii ar exista? -
Buna. Sa stii ca prietenul tau e norocos. Eu am de vreo 2 ani sinuzita frontala si ma doare aproape in fiecare zi.si asta e pentru ca mie nu imi curge puroiul, doar il simt acolo si din cand in cand aluneca pe pertea celalalte si ii simt si eu mirosul ala gretos.....
Eu zic ca e foarte bine ca ii curge ca mie mi-a zis doctorul ca daca nu imi trece de la sine trebuie sa fac punctie, adica sa sparga acolo pungile de puroi ca practic puroiul ala apasa pe nervi.
deci din cauza asta nici nu prea il doare....
totusi dati un telefon la doctor, sa intrebati ce e si cu sangele ala ca de asta nu am auzit, si eu am din cand in cand dar in cantitati foarte mici...
Numai bine
-
Staiam ca sinuzita e destul de periculoasa si crede-ma ca nici eu nu vreau sa fac punctie...problema e ca ca nu imi trece si am incercat sa iau antibiotice de mi-am distrus sistmul imunitar...
tu zici de tratare prin cale naturala...cam greu, eu stau in danemarca, si e foarte greu sa gasesc ce imi trebuie, de exemplu nu pot sa gasesc ceaide sunatoare, parca numai in romania creste
sa imi zici si mie ce tratamente ai auzit tu ca merg...
Claudia -
Anul trecut o sinuzita cronica alergica m-a chinuit mai bine de jumatate de an.Cu dureri de cap, puroi, stranuturi si tot tacimul.Tratamentul cu 2 feluri de antibiotice(Ampiclox si Ospen) a rezolvat doar faza acuta de infectie.Am urmat si un tratament de desensibilizare cu un fel de vaccin sub forma de pastile(Luivac)si cu un alt vaccin sub forma de spray nazal(IRS 19) care la fel nu au avut cine stie ce efect.Cind deja nu stiam ce sa mai fac sa-mi treaca, am fost 2 saptamini la Sovata.Dimineata in salina la Praid, dupa-masa bai in lacul Ursu, seara plimbari in jurul lacului( unde aerul e sarat de asemenea).Rezultatul: s-a rezolvat in totalitate, ceea ce o gramada de medicamente nu au reusit decit partial.
-
Intra pe site-ul Formula As si vezi ca multi s-au tratat cu ceai de SPANZ, este toxic in doze mari dar f util in tratarea infectiilor (cu puroi la cap).As dori sa urmez si eu acest tratament dar inca nu am avut timp sa ma interesez (cresc doi copilasi, mici sui dragalasi), si sper sa ajung si la Salina Praid anul acesta...Juany am citit un caz asemanator in Formula As, era un avocat din Iasi.S-a tratat cu SPANZ.TE ROG SA MAI SCRII ...