probleme cu varicele

•  
    • 666 mesaje
    13 Mar 2005, 09:26
    0 0
    Buna! Spuneti-mi va rog ce pot face sa ma tratez de varice.Curios lucru mi-au aparut de cativa ani ,max.2,desi am avut doua sarcini si nu am avut absolut nimic in timpul acestora.Nici dupa.Ele mi-au aparut acum cand am slabit mult fata de greutatea din timpul sarcinii si dupa ani de zile .Stiu ca au si o componenta genetica .Ma enerveaza ca desi le am de putin timp ,evolueaza foarte rapid si au inceput sa ma doara ,mai ales in perioada ciclului,se inflameaza si se inrosesc.Lasand la o parte aspectul estetic ,ma ingrijoreaza mai ales ca am auzit ca se pot desprinde cheaguri care pot migra pe traseul unei vene principale si care obtureaza circulatia sangvina ,urmarea fiind evidenta........Mentionez ca le am doar pe piciorul stang pe latura inferioara pana la glezna(mai ales la glezna).Mare parte din indicatii le cunosc si anumite remedii dar nu au dat rezultate.Daca stiti mai multe ,va rog spuneti-mi si mie ce sa mai fac.....
  •  
    • 666 mesaje
    15 Mar 2005, 22:41
    0 0
    Spuneti-mi macar la ce fel de medic trebuie sa ma adresez .
  •  
    • 734 mesaje
    15 Mar 2005, 22:53
    0 0
    Clinica de flebologie, strada Washington nr.8. Succes !
  •  
    • 734 mesaje
    15 Mar 2005, 22:57
    0 0
    nr.48, scuze !
  •  
    • 666 mesaje
    15 Mar 2005, 23:12
    0 0
    Ups,stai ca sant in ceata .In ce oras e srada respectiva .E important................Multumesc oricum!
  •  
    • 734 mesaje
    15 Mar 2005, 23:29
    0 0
    Bucuresti. in alte orase nu stiu, dar poti intreba medicul de familie.
  •  
    • 666 mesaje
    15 Mar 2005, 23:41
    0 0
    De-asta mi-era frica .Da !Multumesc ,o sa incep de la medicul de familie.
  •  
    • 1026 mesaje
    15 Mar 2005, 23:54
    0 0
    Si mie tot pe piciorul stang mi-au aparut mai rau, in spatele genunchiului si se intindeau pana jos. Am incercat n tratamente, am dat cu unguent de filimica, am stat cu picioarele pe pereti...degeaba. S-au mostenit in familia pe pe linie materna. Pana la urma am facut operatie (in 2002) in Bucuresti. Perioada de recuperare a fost lunga si putin dureroasa, cert e ca in vara lui 2002 am putut sa imi arat picioarele fara sa imi fie jena. Acum, dupa 3 ani de zile, sunt inca bine, dar au inceput sa apara (deocamdata nu-s vizibile) in alte locuri, tot pe piciorul stang. E ca si cum intri intr-un joc si nu mai poti iesi.
    De data asta o sa aleg (cand voi avea bani) varianta cu laser.
  •  
    • 666 mesaje
    16 Mar 2005, 00:51
    0 0
    Uite ca ne intalnim din nou Oana .Si la mine tot genetice cred ca sant pt.ca le avea si tatal meu.Am incercat cate ceva dar nici nu am rabdare si nci rezultatele nu se grabesc sa apara.Imi doresc o operatie cu laser dar imi este imposibil acum ,financiar vorbind.Un remediu mai la indemana ,macar sa le stopez evolutia mi-as fi dorit.........
  •  
    • 2173 mesaje
    16 Mar 2005, 13:29
    0 0
    La policlinica Washington am intalnit chiar si paciente din Cluj (am fost anul trecut cu mama soacra la dr. Angelescu). Cred ca e cea mai buna solutie in acest moment. Unguentele sunt apa de ploaie.
  •  
    • 1026 mesaje
    16 Mar 2005, 18:45
    0 0
    Marty, incearca ungumentul de galbenele (sau filimica, e acelasi lucru). E ieftin. Nu stiu daca le va stopa, dar e posibil sa nu te mai doara. La unele persoane a mers.
    Un alt leac babesc as fi frunze de varza cruda, zdrobite, le infasori pe picior.
    Probabil ca mai sunt si alte asa-zise remedii, intrebi la un Plafar, imposibil sa nu gasesti si alt ceva, dar e posibil sa incerce sa iti vanda ceva scump.
  •  
    • 666 mesaje
    16 Mar 2005, 20:10
    0 0
    Am folosit fetita si unguent cu galbenele si ma culcam si cu varza infasurata pe picior ,masaj cu otet de mere ,cu venoruton cu pastile luate intern cu lioton cu boicil si nu mai imi amintesc nici eu cu cate dar degeaba .Ce ma sperie e fapul ca acum sant acasa si mai pot controla ceva dar daca imi iau serviciu unde trebuie sa stau 8 ,10 ore in picioare ,ce ma fac?
  •  
    • 1026 mesaje
    16 Mar 2005, 21:35
    0 0
    eh, pai atunci nu ai alta solutie decat sa scapi de ele cu ajutorul laser-ului...La asta se ajunge pana la urma, dupa toate tratamentele alea naturiste care nu dau rezultate...
    Nasol ca nu ne face nimeni nimic gratuit
  •  
    • 666 mesaje
    16 Mar 2005, 21:48
    0 0
    Bravo....ca bine zici!
  •  
    • 20 mesaje
    17 Mar 2005, 00:00
    0 0
    am si eu probleme cu varicele si mi-a recomandat o asistenta foarte buna sa cumpar detralex 2 cp/zi.am intrebat si o farmacista si mi-a spus ca intr-adevar este foarte bun.Cum fac rost de bani ma duc sa-l cumpar.Costa in jur de 300.000.
  •  
    • 666 mesaje
    17 Mar 2005, 08:41
    0 0
    Spune-mi si mie te rog daca are vreun efect dupa ce il iei.Intre timp o sa merg si eu la farmacie sa vad despre ce e vorba.Nu le mai suport .Daca ar fi numai o problema estetica as mai trece-o cu vederea,mie oricum imi place sa ma imbrac in pantalon ,dar ma dor si se umfla .Doar cand stau intinsa si cu piciorul mai sus e ok.
  •  
    • 666 mesaje
    17 Mar 2005, 08:47
    0 0
    ..............si inca nu s-a inventat vreun serviciu in care sa stai asa si sa mai fi si platita ,daca intelegeti ce vreau sa spun.............