sanatatea parului cu kerastase?

•  
    • 4034 mesaje
    7 Apr 2012, 10:07
    0 0
     care cum folositi fetelor? sunteti multumite ? pe termen lung nu incepe sa si piarda din efecte? cat va tine un sampon in functie de lungimea parului?  vreau sa mi iau la 1000 de ml.care e diferenta la gama nutritive dintre satin 1,satin 2 si satin 3?

eu m am saturat de joico.nu mi se mai pare deloc formidabil. cand am descoperit joico mi se parea ca l am apucat pe dzeu de picior.dar acum dupa mult timp...chiar nu mai imi place.nu mi se mai potriveste. mi se ingrasa radacina desi am parul f uscat.si parul ramane tot uscat.

va intreb pt ca este o investitie aproape dubla fata de joico. si pt ca desi  m am mai uitat pe  forumuri unde toata lumea spune" da e bun"..tot in voi am incredere. si la joico tot "bun" citisem..nu zic ca nu a fost..dar la timpul lui...acum nu:(
  •  
    • 193 mesaje
    7 Apr 2012, 12:25
    0 0
    creatza23 said: care cum folositi fetelor? sunteti multumite ? pe termen lung nu incepe sa si piarda din efecte? cat va tine un sampon in functie de lungimea parului?  vreau sa mi iau la 1000 de ml.care e diferenta la gama nutritive dintre satin 1,satin 2 si satin 3?

eu m am saturat de joico.nu mi se mai pare deloc formidabil. cand am descoperit joico mi se parea ca l am apucat pe dzeu de picior.dar acum dupa mult timp...chiar nu mai imi place.nu mi se mai potriveste. mi se ingrasa radacina desi am parul f uscat.si parul ramane tot uscat.

va intreb pt ca este o investitie aproape dubla fata de joico. si pt ca desi  m am mai uitat pe  forumuri unde toata lumea spune" da e bun"..tot in voi am incredere. si la joico tot "bun" citisem..nu zic ca nu a fost..dar la timpul lui...acum nu

Eu personal recomand Kerastase indiferent pt ce tip de par sau ce tip de problema vrei sa-l folosesti...eu folosesc Kerastase de 5 ani sampon,tratament pt caderea parului,masti pt par vopsit,masti pt par deteriorat etc si sunt la fel de multumita ca la ineput...merita investitia  

•  
    • 6798 mesaje
    7 Apr 2012, 12:39
    0 0
    la fel zic si eu.
    eu am satin 2, e pt par uscat si sensibil. 
  •  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 13:03
    0 0
    Si eu mi le am cumparat, tot la "indicatiile" fetelor de pe Forum, numai ca am comandat in canatitate mai mica, respectiv 250ml, ca sa le probez intai. Pana acu sunt multumita, miroase ff placut, spala bine, nu trebui sa folosesti decat ff putin. Le am folosit doar de 5 ori, d abia le am achizitionat. oricum nu te astepta la minuni, sanatatea parului vine mai intai din interior, exterior e numai ingrijire.
  •  
    • 4034 mesaje
    7 Apr 2012, 19:54
    0 0
    parul meu acum este natural. asa este el.uscat si cret.  si castaniu inchis nu mai ma ia somnul de o vreme..vreau blond!!!!!!!!!! aruncati cu pietre daca vreti. dar nu vreau sa mor fara sa fiu si eu o data blonda. si ma gandeam sa profit de faptul ca am parul natural cu vreo cateva fire albe ufff.. nu ar fi asa mare dezastrul,cum ar fi pe un brunet vopsit...

de aceea vreau sa schimb sampoanele. vreau sa mi pastrez pletele..nu sa ajung cu el pana la urechi.

cora,,cat despre interior..duc o viata destul de sanatoasa. 
    Acest mesaj a fost editat de către creatza23: 7 Apr 2012, 19:55
  •  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 20:10
    0 0
    Creatza, nu vroiam sa ti fac tie "observatie" ca nu traiesti sanatos , vb asa in general, ca asa zic dr samd ca cica degeaba ingrijesti d afara daca din interior nu primeste ce trebuie... Scuze
    Acest mesaj a fost editat de către coralain: 7 Apr 2012, 20:13
  •  
    • 4034 mesaje
    7 Apr 2012, 20:15
    0 0
    coralain said:Creatza, nu vroiam sa ti fac tie "observatie" ca nu traiesti sanatos , vb asa in general, ca asa zic dr samd ca cica degeaba ingrijesti d afara daca din interior nu primeste ce trebuie... Scuze

aaaaaaaa..n am luat o ca pe o observatie. doar ma laudam 

iti multumesc pt sfaturi. poti sa mai zici 

•  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 20:18
    0 0
    Ah ok ..As vrea si eu par cret
  •  
    • 9873 mesaje
    7 Apr 2012, 23:13
    2 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 23:35
    0 0
    Ba da, mereu mi am dorit...dar nici o sansa, e drept si atat
  •  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 23:36
    0 0
    Creatza, raspund maine, acu nu pot, ok?
  •  
    • 9873 mesaje
    7 Apr 2012, 23:45
    0 0
    Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: 7 Apr 2012, 23:46
  •  
    • 1798 mesaje
    7 Apr 2012, 23:49
    0 1
    trili said:
    coralain said:Ba da, mereu mi am dorit...dar nici o sansa, e drept si atat

doh, ce n as da io sa l am drept   ma apuca plansu de fiecare data cand ma gandesc sa ma spal pe cap   da plans dala cu sughituri.  din cauza ca e cum e, aproape tot timpul e prins   rar sa am chef si stare sa l indrept.

taie-l de tot

•  
    • 9873 mesaje
    7 Apr 2012, 23:51
    1 0
  •  
    • 1798 mesaje
    7 Apr 2012, 23:52
    0 0
    trili said:
    Tresor1 said:
    trili said:
    coralain said:Ba da, mereu mi am dorit...dar nici o sansa, e drept si atat

doh, ce n as da io sa l am drept   ma apuca plansu de fiecare data cand ma gandesc sa ma spal pe cap   da plans dala cu sughituri.  din cauza ca e cum e, aproape tot timpul e prins   rar sa am chef si stare sa l indrept.

taie-l de tot

am fost tunsa si 7 mm    

actele le am cand eram cheliutza    sa le vezi fata cand imi verifica actele si io s cu pleata n vant

te cred

•  
    • 547 mesaje
    7 Iun 2012, 16:40
    0 0
    ..
    Acest mesaj a fost editat de către Ellektra: 7 Iun 2012, 16:44