uter hipoplazic si trompe obstruate
-
6 Apr 2012, 22:220 0buna....ieri in urma unui examen ginecologic HSG am fost diagnosticata cu uter hipoplazic si trompe obstruate de la emergenta?imi poate explica cineva ce inseamna acest lucru?daca urmez vreun tratament am sanse sa raman insarcinata pe cale naturala sau ar fi mai bine sa incerc IN VITRO?astept raspuns cat mai repede va rog...sunt disperata si vreau si eu un bebe...ajuta-ti-ma va rog....
-
6 Apr 2012, 23:46
blondy18 said:buna....ieri in urma unui examen ginecologic HSG am fost diagnosticata cu uter hipoplazic si trompe obstruate de la emergenta?imi poate explica cineva ce inseamna acest lucru?daca urmez vreun tratament am sanse sa raman insarcinata pe cale naturala sau ar fi mai bine sa incerc IN VITRO?astept raspuns cat mai repede va rog...sunt disperata si vreau si eu un bebe...ajuta-ti-ma va rog....
doctorul care ti-a pus diagnosticul nu ti l-a si explicat? adica ti-a pus diagnosticul si ce-a facut, te-a dat pe usa afara?
daca nu ti-a explicat nimic, fa-ti o programare la un alt medic si mergi tu frumos cu analizele sa-ti explice diagnosticul, sa-ti spuna ce presupune si ce trebuie sa faci de acum incolo.
mai bine ca un medic n-are cine sa stie.
raspunsul la asemenea problema nu-l vei gasi tu pe forum.