Medicamente anti-stres
-
30 Mar 2012, 23:241 0Imi cer scuze daca deschid un subiect care a fost deja atins si discutat. As avea nevoie de o opinie. Am examen curand si nu fac fata emotiilor. Mi-a cumparat mama Vagostabyl si as vrea sa stiu daca a mai incercat cineva si daca e ok. Din cate am citit, e naturist, dar am ceva retineri. Am luat in seara asta o pastila, insa totusi as vrea sa aflu o parere a cuiva care a mai incercat. Multumesc frumos!
-
31 Mar 2012, 01:21Incearca sa iti stapanesti emotiile in loc sa le lasi sa te stapaneasca ele pe tine. Respira adanc si goleste-ti mintea. Cauta pe net diverse tehnici de control al emotiilor. Mediteaza putin in fiecare zi (n-are ce sa faca rau + o sa te ajute sa te gandesti mai putin la examen). Eu zic ca daca un medicament, oricat de natural ar fi el, are efect calmant, nu are cum sa nu aiba si alte efecte asupra ta... Plus, e doar un examen, va fi urmat de muuulte in viata (fie oficiale, in institutii, fie neoficiale, in obstacole). Vrei sa iei pastile de fiecare data? Cred ca e mai econom sa incerci sa le controlezi
De obicei, cand se deblocheaza anxietatea se mai duc si alte probleme pe langa...
Nu zic ca nu e absolut normal sa ai emotii. Zic doar ca nu ai nevoie de pastile sa le controlezi
-
3 Iul 2012, 13:51Buna, eu am luat cand am avut examen bien plus, a fost foarte ok, am avut o stare de liniste si m-am concentrat foarte bine....e natural, contine niste plante cu efecte calmante si antistres. scria ca e 100% natural.
-
27 Sep 2012, 15:26Buna ziua, pentru perioadele de stres intens, va recomand ca remediu anxiolitic capsulele Antistres, 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, in functie de necesitati, la 2 ore dupa masa.