Dureri menstruale groaznice :(

•  
    • 36 mesaje
    30 Mar 2012, 09:02
    3 0
    Fetelor va implor sa imi dati anumite remedii pt durerile menstruale...luna de luna cand imi vine este un chin...i-au pastile peste pastile si parca tot nu imi trece...daca stiti altceva pt rezolvarea problemei,astept aici sfaturi. :(
  •  
    • 111 mesaje
    30 Mar 2012, 12:10
    0 0
    Si eu am dureri groaznice. Am descoperit Solpadeina efervescenta. Imi trece durerea in 5-10 minute dupa ce o iau si nu mai reapare in ziua respectiva. Poti incerca.
  •  
    • 36 mesaje
    30 Mar 2012, 12:33
    0 0
    Laurlaury said:Si eu am dureri groaznice. Am descoperit Solpadeina efervescenta. Imi trece durerea in 5-10 minute dupa ce o iau si nu mai reapare in ziua respectiva. Poti incerca.

Stiu,de asta iau si eu...dar nu mereu imi trece de tot,oricum multumesc :*

•  
    • 64 mesaje
    31 Mar 2012, 18:26
    0 0
    Incearca ceaiul de urzica, mie imi ajuta.
  •  
    • 76 mesaje
    10 Apr 2012, 17:09
    0 0
    incearca sa faci o cura cu Femicur. sunt niste pastile din plante care iti vor ajuta la dureri, rglare si PMS. le gasesti in farmacie, costa in jur de 30 ron si se ia o singura pastila pe zi. ideal este sa faci o cura de mai mule luni
  •  
    • 7051 mesaje
    10 Apr 2012, 21:58
    0 0
    eu zic sa mergeti la doctor si sa nu va tratati singure;
  •  
    • 97 mesaje
    11 Apr 2012, 10:20
    0 0
    madallyna24 said:Fetelor va implor sa imi dati anumite remedii pt durerile menstruale...luna de luna cand imi vine este un chin...i-au pastile peste pastile si parca tot nu imi trece...daca stiti altceva pt rezolvarea problemei,astept aici sfaturi.

ceai de galbenele, testat pe mine. dar trebuie sa bei zilnic, cu o saptamana inainte de data "fatidica" .

•  
    • 1447 mesaje
    11 Apr 2012, 10:40
    0 0
    cel mai bine un consult ginecologic
  •  
    • 1166 mesaje
    11 Apr 2012, 13:54
    1 0
    eu numai cu contraceptive am scapat de durere. daca nu ai nicio problema de sanatate cum nici eu nu aveam nici ginecologul n-are ce sa-ti faca. o sa-ti recomande tot analgezicele si eventual contracetivele. unde nu e boala nu e nici tratament.
  •  
    • 4208 mesaje
    11 Apr 2012, 14:59
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1166 mesaje
    11 Apr 2012, 15:14
    0 1
    asta am zis si eu..numai in cazul in care nu are probleme de sanatate. dar ma gandesc ca nimeni nu sta cu asa dureri fara sa mearga la medic
  •  
    • 1510 mesaje
    11 Apr 2012, 17:58
    0 0
    si eu am avut dintotdeauna dureri foarte mari, daca nu luam nimic de durere lesinam, a trecut sa chem salvarea o data. ce ma ajuta pe mine: TADOR.
    si un lucru f important: se ia pastiluta chiar cu o zi inainte de a veni ciclul,daca astepti sa se instaleze durerea si abia pe urma iei trece mult mai greu, uneori nici nu trece. eu stiu ziua in care imi vine, cum simt un oarecare discomfort iau pastila si nu am dureri aproape deloc.

•  
    • 199 mesaje
    7 Apr 2017, 14:53
    0 0

Buna! Si eu ma chinuiam cu durerile menstruale luna de luna, plus ca imi curgea si foarte mult si ajungeam sa nu mai ies din casa 4-5 zile pana trecea..eu una m-am dus la un ginecologul recomandat de cumnata mea care a si nascut cu el si mi-a recomandat un tratament foarte bun. Doctorul este Silviu Istoc si crede-ma chiar este extraordinar. De atunci am mers la el si pentru controale de rutina, examenele de secretie si testul babes le-am facut tot la el, este un profesionist.