Dureri menstruale groaznice :(
-
3 0Fetelor va implor sa imi dati anumite remedii pt durerile menstruale...luna de luna cand imi vine este un chin...i-au pastile peste pastile si parca tot nu imi trece...daca stiti altceva pt rezolvarea problemei,astept aici sfaturi. :(
-
madallyna24 said:Fetelor va implor sa imi dati anumite remedii pt durerile menstruale...luna de luna cand imi vine este un chin...i-au pastile peste pastile si parca tot nu imi trece...daca stiti altceva pt rezolvarea problemei,astept aici sfaturi.

ceai de galbenele, testat pe mine. dar trebuie sa bei zilnic, cu o saptamana inainte de data "fatidica"
. -
si eu am avut dintotdeauna dureri foarte mari, daca nu luam nimic de durere lesinam, a trecut sa chem salvarea o data. ce ma ajuta pe mine: TADOR.
si un lucru f important: se ia pastiluta chiar cu o zi inainte de a veni ciclul,daca astepti sa se instaleze durerea si abia pe urma iei trece mult mai greu, uneori nici nu trece. eu stiu ziua in care imi vine, cum simt un oarecare discomfort iau pastila si nu am dureri aproape deloc.
-
Buna! Si eu ma chinuiam cu durerile menstruale luna de luna, plus ca imi curgea si foarte mult si ajungeam sa nu mai ies din casa 4-5 zile pana trecea..eu una m-am dus la un ginecologul recomandat de cumnata mea care a si nascut cu el si mi-a recomandat un tratament foarte bun. Doctorul este Silviu Istoc si crede-ma chiar este extraordinar. De atunci am mers la el si pentru controale de rutina, examenele de secretie si testul babes le-am facut tot la el, este un profesionist.