buna...vreau cateva pareri:)

•  
    • 1 mesaje
    27 Mar 2012, 15:21
    0 0
    Pe data de 20 eu si logodnicul meu am hotorat sa avem un copil,in aceeasi zi a avut loc actul sexual.Pana astazi mi-au aparut vergeturi pe sani, am avut numai stari de voma si greata, stiu ca e prea devreme pentru a crede ca sunt insarcinata,iar pe 1 ar trebui sa imi vina menstruatia.Toate aceste simtome mi-ar putea indica asa devreme ca sunt insarcinata?...Ne dorim enorm acest copil!Oare e posibil sa fi ramas insarcinata?...repet stiu ca aceste simtome sunt prea devreme.

Si mai am o problema...luna trecuta menstruatia a fost de 4 zile in loc de 7 si culoare a fost maronie si fffffff putin fata de lunile obisnuite...iar azi prezit acele simptome de mai sus si + ca burtica e putin cam maricica...
    Deci ce sa cred?....
  •  
    • 1889 mesaje
    28 Mar 2012, 14:05
    0 0
    S-ar putea sa fi deja gravida! Daca menstruatia s-a schimbat cantitativ si calitativ se poate sa fie ciclu peste sarcina. Poti sa faci testul de pe acum, sint 80% sigura ca esti gravida!
  •  
    • 36 mesaje
    30 Mar 2012, 09:29
    0 0
    Nu uita sa ne anunti si pe noi daca esti sau nu
    Acest mesaj a fost editat de către madallyna24: 30 Mar 2012, 09:29
  •  
    • 12625 mesaje
    30 Mar 2012, 11:11
    1 0
    Floricicapink said:Pe data de 20 eu si logodnicul meu am hotorat sa avem un copil,in aceeasi zi a avut loc actul sexual.Pana astazi mi-au aparut vergeturi pe sani, am avut numai stari de voma si greata, stiu ca e prea devreme pentru a crede ca sunt insarcinata,iar pe 1 ar trebui sa imi vina menstruatia.Toate aceste simtome mi-ar putea indica asa devreme ca sunt insarcinata?...Ne dorim enorm acest copil!Oare e posibil sa fi ramas insarcinata?...repet stiu ca aceste simtome sunt prea devreme.

Si mai am o problema...luna trecuta menstruatia a fost de 4 zile in loc de 7 si culoare a fost maronie si fffffff putin fata de lunile obisnuite...iar azi prezit acele simptome de mai sus si + ca burtica e putin cam maricica...
    Deci ce sa cred?....

dupa 7 zile deja ai vergeturi si burticica marita?
    Poti foarte bine sa ai efectul psihozei