MUMIO-rasina muntilor
-
1 0
ma intereseaza daca a folosit cineva si daca a obtinut un rezultat concret. am citit multe lucruri interesante despre acest produs dar vreau sa aud ca cineva l-a folosit si si s-a vindecat de X.
eu locuiesc intr-o zona de unde se extrage acesta rasina. se gaseste peste tot prin magazine la preturi foarte mici. multi cunoscuti din Romania m-au inebunit cu acest Mumio sa le aduc pentru ca in RO e mult mai scump.
pentru cine nu stie despre ce e vorba am gasit un site cu multe informatii:
www.mumio.ro
Acest mesaj a fost editat de către heba: -
heba said:
ma intereseaza daca a folosit cineva si daca a obtinut un rezultat concret. am citit multe lucruri interesante despre acest produs dar vreau sa aud ca cineva l-a folosit si si s-a vindecat de X.
eu locuiesc intr-o zona de unde se extrage acesta rasina. se gaseste peste tot prin magazine la preturi foarte mici. multi cunoscuti din Romania m-au inebunit cu acest Mumio sa le aduc pentru ca in RO e mult mai scump.
www.mumio.ro
Am incercat eu acum cativa ani pt ceva probleme legate de digestie. Ce pot sa spun? Multi bani aruncati aiurea. -
heba said:
www.mumio.ro
Aduci rasina si le o dai dea moca. Faci o fapta buna
( locuiesti in zona unde se extrage plus ca e ieftina- rau)
Daca le ajuta, ce iti pasa tie? Ti-au cerut sa le aduci, deci fa-o, fara informatii miraculoase* .
MAC-MAC!!!