MUMIO-rasina muntilor

•  
    • 1166 mesaje
    27 Mar 2012, 13:05
    1 0

ma intereseaza daca a folosit cineva si daca a obtinut un rezultat concret. am citit multe lucruri interesante despre acest produs dar vreau sa aud ca cineva l-a folosit si si s-a vindecat de X.

eu locuiesc intr-o zona de unde se extrage acesta rasina. se gaseste peste tot prin magazine la preturi foarte mici. multi cunoscuti din Romania m-au inebunit cu acest Mumio sa le aduc pentru ca in RO e mult mai scump.

pentru cine nu stie despre ce e vorba am gasit un site cu multe informatii:

www.mumio.ro

Acest mesaj a fost editat de către heba: 27 Mar 2012, 13:05
  •  
    • 1880 mesaje
    27 Mar 2012, 13:11
    0 0
    Dick, nu prea ti a iesit treaba cu rapita*
    Te-ai reprofilat pe r(B)asini* 

•  
    • 1166 mesaje
    27 Mar 2012, 13:16
    0 0
    MECLOfenoxat nu stiu cine esti si te-as ruga sa nu te bagi in seama daca nu ai nimic de spus
  •  
    • 1688 mesaje
    27 Mar 2012, 13:51
    1 0
    heba said:

ma intereseaza daca a folosit cineva si daca a obtinut un rezultat concret. am citit multe lucruri interesante despre acest produs dar vreau sa aud ca cineva l-a folosit si si s-a vindecat de X.

eu locuiesc intr-o zona de unde se extrage acesta rasina. se gaseste peste tot prin magazine la preturi foarte mici. multi cunoscuti din Romania m-au inebunit cu acest Mumio sa le aduc pentru ca in RO e mult mai scump.

www.mumio.ro

Am incercat eu acum cativa ani pt ceva probleme legate de digestie. Ce pot sa spun? Multi bani aruncati aiurea.

•  
    • 1880 mesaje
    27 Mar 2012, 13:57
    0 0
    heba said:

www.mumio.ro

Aduci rasina si le o dai dea moca. Faci o fapta buna ( locuiesti in zona unde se extrage plus ca e ieftina- rau)
    Daca le ajuta, ce iti pasa tie? Ti-au cerut sa le aduci, deci fa-o, fara informatii miraculoase* .

MAC-MAC!!!

•  
    • 1166 mesaje
    27 Mar 2012, 14:02
    0 0

era o curiozitate de-a mea, de aia intreb. dar tie ce-ti pasa de ce imi pasa mie? eu tot n-am inteles de ce comentezi pe topicul meu daca n-ai nimic de spus...