depunere pe limba
-
22 Mar 2012, 16:460 0am ceva depunere pe aproape toata suprafata limbii,mai exact ceva alb spre galben,nu pot sa-l dau jos iar limba mie destul de crapata pe alocuri...din cauza asta imi miroase si foarte tare gura desi ma spal pe dinti si am complexe....o fi ceva grav?se poate trata sau vindeca?
-
22 Mar 2012, 16:52D'oh, mai bine te-ai duce la docturul de familie sa vada ce ai si sa-ti dea eventual o trimitere la ORL.
-
22 Mar 2012, 17:41
Nu stiu ce ai, candida sau vreo alta ciuperca, dar oricum simptomele nu-s normale si arata ca ceva e in neregula.
Daca nu ai medic de familie sau nu vrei sa apelezi la el, mergi dimineta la orice laborator de analize, fara sa mananci, fara sa te speli pe dinti, si ceri un exudat faringian. Costa cam 20 de lei.
Ah, da, si il iei de manuta si pe iubi, ca ce ai tu are si el mai mult ca sigur.
-
22 Mar 2012, 22:07Este vorba despre Candida dupa cum spui ca are o culoare alba spre galbuie . Cea mai indicata metoda este sa mergi la un medic pentru ati prescrie medicamente .
-
25 Mar 2012, 07:59Este posibil sa fie candidoză dacă este de data recentă,dar poate fi şi un aspect constituţional
dacă limba are acest aspect de când vă stiţi. Exudatul faringian trebuie completat şi cu un examen al depozitului lingual.
Pentru consiliere GRATUITĂ puteţi trimite mai multe date accesând www.homeopath.ro