Subiect: profesor ortoped la MedLife

•  
    • 1 mesaje
    21 Mar 2012, 12:43
    0 0

Buna dragelor,

Mama mea sufera de ceva ani de hernie de disc, insa de vreo cateva luni abia daca mai poate sa mearga. Am cautat medici care sa ne poata ajuta, dar ni s-a spus ca e mult prea riscant si ca nu au conditiile necesare. De atunci cautam in straintatate, insa preturile ne depasesc. Nu ne permitem o operatie in Olanda sau Belgia de 20.000 de euro. Am aflat ca MedLife va aduce in Romania un profesor belgian specializat in astfel de probleme, iar preturile ar fi cele romanesti. Am dat un telefon sa ma interesez si pare destul de serios. Voi ati mai fost la MedLife? Ce stiti despre ei?

•  
    • 40 mesaje
    24 Mai 2012, 15:45
    0 0
    Eu sunt o clienta a clinicilor Medlife.. Am un abonament de la birou la ei pentru mine si familie.Am fost foarte multumita de serviciile lor si de doctorii care activeaza acolo..Se vede clar ca sunt orientati catre pacient de la atitudine, curateni etc...
    Am vazut la ei pe site www.medlife.ro  o reclama cu acest profesor ortoped. Parerea mea este ca aceste costuri cu  operatia sunt mult mai mici aici la medlife in romania decat in strainatate..Nu mai platesti cazare, deplasare etc..
    Eu zic ca merita sa incerci o programare si apoi daca este cazul o operatie.
    Medlife este o firma serioasa cu o reputatie foarte buna si daca nu ma insel are cea mai mare retea de clinici private..
    Sanatate multa!!!