bubita in nas
-
20 Mar 2012, 23:261 0Mi-e acru de doctori, am tot fost in ultima vreme pt probleme mai vechi si toti sunt niste japcari infecti care vor doar sa vanda.
Intre timp mi-a aparut o chestiuta in nas care ma deranjeaza, e alba si pare sa fie "sparta" cumva, senzatia este cea pe care o ai dupa ce ai fost f racit si ti-ai suflat nasul f mult.Bubita e pe cartilagiu cumva si imprastie durerea pana la baza si varful nasului.
cate detalii pt o bubita, dar ma streseaza de ceva timp si azi m-am uitat putin sa vad cum arata, pe net n-am gasit nimic.
PS: racita n-am fost dar am un fond alergic, tuse, mancarimi, imi lacrimeaza si ochii, nu stranut f mult si nici nu-mi curge nasul, ma gandeam ca o fi rinita -
21 Mar 2012, 14:44si testele de alergii le-ai facut?
ca acolo e mai nasol daca nu faci nimic.
cat despre bubita... nu stiu. incearca cu crema cu propolis. cicatrizeaza. si spala-te cu apa si sapun. -
21 Mar 2012, 15:08
andreeax aceeasi problema o am si eu de cateva luni cu bubita in nas, nici nu pot sa-mi ating varful nasului ca mor de durere, racita nu am fost iar cu alergii nu ma stiu am incercat cu toate cremele si nimic nu pare sa functioneze iar pe net nu am gasit nimic in fara de faptul ca ar putea fi un fel de herpes
poate gaseste careva vreun leac, in rest sanatate si o zi buna va doresc :* -
21 Mar 2012, 18:18
andreeaX said:Mi-e acru de doctori, am tot fost in ultima vreme pt probleme mai vechi si toti sunt niste japcari infecti care vor doar sa vanda.
Intre timp mi-a aparut o chestiuta in nas care ma deranjeaza, e alba si pare sa fie "sparta" cumva, senzatia este cea pe care o ai dupa ce ai fost f racit si ti-ai suflat nasul f mult.Bubita e pe cartilagiu cumva si imprastie durerea pana la baza si varful nasului.
cate detalii pt o bubita, dar ma streseaza de ceva timp si azi m-am uitat putin sa vad cum arata, pe net n-am gasit nimic.
PS: racita n-am fost dar am un fond alergic, tuse, mancarimi, imi lacrimeaza si ochii, nu stranut f mult si nici nu-mi curge nasul, ma gandeam ca o fi rinitaPare a fi un furuncul.Sa nu incerci sa-l storci fiindca ai putea sa imprastii infectia.Eventual ai putea sa-ti pui niste comprese cu Rivanol si sa incerci sa-ti faci curaj sa mergi la un ORL-ist.
Acest mesaj a fost editat de către Panther: 21 Mar 2012, 18:18