Anticonceptionale (Diane-35)
-
2 4Buna, evelor. Am fost diagosticata cu sindromul ovarului polichistic, si mi s-au prescris anticonceptionale Diane-35 si tratament cu Androcur, pentru a reduce nivelul testosteronului din organism. Le-a utilizat cineva? Ati avut careva efecte adverse? Am citit pe net despre acest preparat, unii spun ca le-a cauzat o gramada de probleme, ca ingrasatul, acnee si mai severa ca inainte, chisturi la sani s.a, altii-ca n-au avut nici o problema. M-am cam speriat cand am citit ce scriau unele fete :|
-
u le-am luat si au fost ff bune.nu m-am ingrasat deloc,acneea a disparut(nu complet,dar s-a ameliorat)si chisturile au disparut..sanii s-ar putea sa te doara cam dupa 2 saptamani(deoarece se mai maresc ((dar nu cum foarte mult)) si se intaresc...
eu am fost f multumita,mai ales ca la un moment dat le-am folosit si ca protectie si nu am avut probleme niciodata!
succes -
Eu am avut probleme destul de mari cu ele, mai exact cand am renuntat. Probleme hormonale (a trebuit sa iau progesteron ca sa imi revin), celulita la greu, m-am umplut de cosuri (desi inainte de diane aveam fata fund de bebe). Ai grija si ca medicul la care am fost initial mi-a spus ca sunt anticonceptionale, ulterior am aflat ca nu isi fac prea bine treaba in directia asta (poate au schimbat reteta intre timp, dar 2 medici la care am fost ulterior m=au felicitat ca nu m-am lasat "in grija lor" ca aveam surprize).
Daca ti-au fost recomandate ca urmare a unor analize hormonale... presupun ca e ok, actioneaza diferit la fiecare persoana. Dar ai putea eventual sa mai consulti un doctor, stiu ca sunt zone in care combinatia asta de hormoni a fost interzisa. Si ai multa grija daca ai in familie persoane cu probleme de circulatie/boli de inima. -
Le iau de 6 zile, dintre care, doar 2 zile am avut ,,ciclu"-cate o pata mica de sange, si gata...imi pare ciudat, de obicei, la mine dureaza 4-5 zile, si in primele 2 e abundent, insa am dureri mari in abdomen si acea senzatie, ca si cum ar trebui sa mi se inceapa...dar nimic nu se intampla, poate fi de la aceste pastile? E normal?
-
inainte aveam chisturi pe un ovar apoi am luat diane dupa ce nu am mai luat am descoperit ca am chisturi pe ambele ovare iar medicul imi dadea tot diane ca sa dispara chisturile dar nu am vrut sa le iau nu mai zic ca in momentul in care nu am mai luat ca sa pot face bebe nu am putut pentru ca m-au dereglat hormonal nu mai aveam menstruatie decat de 2 ori pe an atrebuit sa fac tratament pt sarcina
-
Deoarece anticonceptionalele sunt produse chimice continand substante medicamentoase, acestea au si efecte negative cu diverse implicatii asupra organelor, cum ar fi: incarcarea cu hormon estrogen ce poate duce in prima faza la dezvoltarea simptomelor de ameteala, dureri de cap, greata, varsaturi, in timp ce administrarea prelungita poate duce la sterilitate, incarcare toxic hepatica, tendinta la aparitia starilor usoare de depresie, etc. Pentru prevenirea, respectiv tratarea acestor efecte nedorite recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita.
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/anticonceptionale-combatere-efecte.htm -
Hello,
Nu stiu daca intereseaza pe cineva dar am 3 cutii de Diane-35 de vanzare. Le-am cumparat dupa ce doamna doctor dermatolog mi le-a prescris, dar intre timp am vizitat si un ginecolog, care mi-a dat un alt tratament, iar acum am ramas cu ele degeaba.
Le-am cumparat saptamana trecuta, sunt nefolosite bineinteles. Am dat pe o cutie 18,5 ron parca, dar le las si la 12ron. As vrea doar sa imi scot o parte din investitie.
Daca e cineva interesat, va rog sa ma anuntati. Eu sunt din Cluj, si ar fi bine sa gasesc o persoana tot de aici, ca sa ne putem intalni in persoana, altfel costa si transportul.