ochelari de vedere sau lentile de contact....
-
0 0In urma cu 3 ani am fost la un doctor otfalmolog care care a constatat ca trebuie sa port ochelari, la inceput ii suportam dar cu trecerea timpului am renuntat sa-i mai port tot timpul, acum ii mai port doar cand imi simt ochii obositi. Am inceput sa ma informez despre lentile de contact si cum in orice domeniu exista avantaje si dezavantaje, ei bine si aici exista...dar nu vreau sa renunt la ideea de a purta lentile de contact! Oare trebuie sa merg din nou la oftalmolog, sau pur si simplu sa`mi iau lentile...asa de capul meu?
-
eu votez pentru lentile de contact. le port de cativa ani si ochelarii prin casa, din cand in cand.
e mai bine sa mergi la doctor, pentru ca ti se face o serie de analize sa stie ce ti se potriveste.
dupa ce ti se recomanda ceva, poti sa cumperi de aici: http://www.lens.com/ poti compara pretul, dar ale mele sunt mult mai ieftine la ei pe site.
-
me_eva said:eu votez pentru lentile de contact. le port de cativa ani si ochelarii prin casa, din cand in cand.
e mai bine sa mergi la doctor, pentru ca ti se face o serie de analize sa stie ce ti se potriveste.
dupa ce ti se recomanda ceva, poti sa cumperi de aici: http://www.lens.com/ poti compara pretul, dar ale mele sunt mult mai ieftine la ei pe site.
Si eu tot lentile de contact port. Si tot ochelari prin casa...Pe mine ma deranja ca nu puteam purta ochelari de soare. Imi facusem unii cu dioptrii, dar se fac numai pe rame de metal si erau atat de grei ca imi dadeau dureri de cap. Asa ca am optat pt lentile, unele de la johnson pe care le port cam doua saptamani, uneori chiar si trei...
-
salmarose said:
me_eva said:eu votez pentru lentile de contact. le port de cativa ani si ochelarii prin casa, din cand in cand.
Si eu tot lentile de contact port. Si tot ochelari prin casa...Pe mine ma deranja ca nu puteam purta ochelari de soare. Imi facusem unii cu dioptrii, dar se fac numai pe rame de metal si erau atat de grei ca imi dadeau dureri de cap. Asa ca am optat pt lentile, unele de la johnson pe care le port cam doua saptamani, uneori chiar si trei...
nu-i asa ca e mult mai bine? poti sa-ti iei ce ochelari de soare vrei... si vezi cu ei

si ale mele tot de doua saptamani sunt. le schimb cand ma deranjeaza. habar nu am la cat timp de fapt.

-
Si eu votez pentru lentile afara/ochelari in casa. Nu e nevoie neaparat sa mergi la doctor, majoritatea locurilor unde poti comanda lentilele au si un dioptron (asa se numeste? nu ma injurati daca nu
n-am mai fost de ceva timp) si pot sa verifice acolo daca intre timp ti-au crescut dioptriile sau nu. Doar ca daca e cazul ar fi ok sa schimbi si ochelarii, sa ai si acasa si pe afara acelasi grad de.. claritate
-
lentilele tb sa ti le iei dupa ce ti-ai verificat dioptriile, pt ca daca nu le-ai comandat in acelasi timp cu ochelarii este posibil sa fi aparut diferente (daca este asa , e bine sa-ti schimbi si ochelarii).
eu votez pt ochelari, ca sa raspund celeilalte intrebari. nu-mi plac lentilele de contact, nu cred ca as putea sa-mi pun vreodata, nu-mi place "procedura", pe de alta parte, am lentile cilindrice si nu e tocmai recomandat
eu mi-am schimbat de curand ochelarii si de data asta mi-am luat lentile antiaburire Optifog. le-am laut de la opticianul la care merg dintotdeauna (deci nu cred ca sunt probleme in a le gasi, pe producatorul lor il cheama Essilor), diferenta de pret nu este mare, in schimb efectul da.
-
Trebuie sa mergi mai intai la un oftalmolog pentru ca trebuie sa vezi ce lentile iti trebuie .Lentile sunt mai acceptabile dar acum nu pot sa zic ca ochelarii nu sunt buni .Fiecarui om nu ii sunt bune orcine tip te lentile deoarece unii au niste dioptrii mai mari alti mai mici depinde de cum vede .
Cel mai bine nu iti cumpara lentile inainte sa mergi la un medic oftalmolog care sa iti recomdade el care ti se potrivesc tie . -
lentile clar!!! eu folosesc lentile zilnice cu dioptrii tocmai pentru a evita deteriorarea lor sau pierderea proprietatilor. asa dupa o folosire le arunc si totul devine foarte igienic si confortabil. le iau si la un pret foarte bun si-mi convine. va recomand sa scapati de griji! pt cei inetersati www.contact-lentile.ro
-
Dupa parerea mea lentilele de contact sunt alternativa ideala pentru ochelari. Sunt confortabil de purtat și ușor de întreținut, in linkul alaturat am găsit https://lentiledecontact.net la preț foarte bun.
Acest mesaj a fost editat de către Maryana_mar: