palpitatii

•  
    • 11 mesaje
    12 Mar 2012, 20:16
    0 0
    Buna, de aprox 7 luni ma confrunt cu o problema , simt ca imi bate inima foarte repede (palpitatii) , simt ca un nod in gat si am senzatia ca nu am suficient aer sa inspir ,si toate aceste trairi sunt asa dintr-o data nu tot timpu , fara nici un motiv.Voi ce credeti?ce poate fi ?
  •  
    • 97 mesaje
    12 Mar 2012, 22:31
    0 0
    shopping0679 said:Buna, de aprox 7 luni ma confrunt cu o problema , simt ca imi bate inima foarte repede (palpitatii) , simt ca un nod in gat si am senzatia ca nu am suficient aer sa inspir ,si toate aceste trairi sunt asa dintr-o data nu tot timpu , fara nici un motiv.Voi ce credeti?ce poate fi ?

Ia aspacardin (2 pe zi dimineata si la pranz). Are magneziu si potasiu. N-re ce sa=ti faca rau.

De obicei de la oboseala apar starile astea.asociate cu lipsa de magneziu, cadere de calciu. cel putin asta mi-a zis mie medicul

La mine a functionat mereu, dar trebuie sa iei cam 2 saptamani. Rezultatele le vei vedea dupa 2=3 zile.

•  
    • 5609 mesaje
    13 Mar 2012, 08:29
    0 2
    In nici un caz nu este recomandat aspacardinul, ala il ia maica-mea de are peste 80 de ani sia re problme mari cu inima.

Ce are fata noastra este o Criza de spasmolifie!!!
    Din cauza unei lipse masive de calciu, magneziu si zinc apar palpitatii, stari de sufocare, geara in gat... etc.
    Am trecut prin asta cand eram mult mai tanara si sperietura a fost groaznica, dar imediat ce am facut un tratament cu CALCIU, VIT.D3, MAGNEZIU si ZINC si Vit. B complex,  m-am pus pe picioare.
    Crede-ma ca-ti trebuie o vitaminizarea puternica si toate simpotomele astea vor dispare.

http://www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/crizele-de-spasmofilie-periculoase-sau-doar-impresionante~ni46uh

http://www.mamicamea.ro/diverse-sanatate/spasmofilie-cauze-si-tratament.html

•  
    • 500 mesaje
    13 Mar 2012, 12:36
    1 0
    sa nu fie atacuri de panica , ptr ca asa se manifesta ......de la stres
  •  
    • 6599 mesaje
    13 Mar 2012, 13:48
    1 1

Asemenea probleme nu se discuta pe un forum si nici nu se ia vreun tratament dupa ureche..

du-te si fa-ti un EKG..pot fi multe motive...poate e doar de natura vegetativa..dar oricum trebuie sa mergi la un control.

Multa sanatate!

•  
    • 11 mesaje
    13 Mar 2012, 20:24
    0 0
    Cred ca cea mai buna solutie este sa merg sa imi fac un EKG ,prima data cand am simtit asta am fost la urgente pt ca simteam ca o sa lesin , si fara sa imi faca nici o analiza ,nimic, mi-au spus ca am o cadere de calciu si mi-au dat o perfuzie dupa care cica trebuia sa ma simt bine , dar cand am ajuns acasa am fost in aceeasi stare.Intr*un  anume fel imi este groaza de mersul la medic , si tocmai de aceea am vrut sa cer pareri, poate totusi s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema .
  •  
    • 17 mesaje
    16 Mar 2012, 17:01
    0 0
    Aspacardinul contine: aspartat de potasiu 1/2 H2O 180 mg si aspartat de magneziu 4 H2O 180 mg prin urmare, nu are cum sa-ti faca rau insa nu stiu in ce masura te poate ajuta. Te sfatuiesc sa mergi la un medic. Daca esti din Bucuresti ti-l recomand cu drag pe dr la care eu merg de 5 ani; se numeste Nechita Alexandru si il gasesti la clinica Eucardios (Zona Muncii) Daca este cazul, iti va recomanda el un tratament. 
    Sanatate! 
  •  
    • 1841 mesaje
    16 Mar 2012, 20:02
    2 0
    Trebuie sa fii dus cu pluta sa recomanzi pastile pe forumuri. Chiar si aspirina sau vitamine. Sunt multi oameni creduli care mor dracu' de la vreo alergie ca s-au luat dupa toti doctorii de ocazie. Serios, sunt ingrozita cand citesc chestii de genul asta.

Plus ca fata voia ajutor la idei de diagnostic, nu tratament! Ca asta e logica - intai diagnostic, apoi tratament. Nu tratament asa... sa fie.