Postinor 2
-
8 Mar 2012, 14:110 0
Buna fetele. Am luat si eu postinor 2 la vreo 29-30 de ore de la primul contact sexual cu noul iubit:)). Ideea e ca nu a ejaculat in interior ci in exterior dar e posibil ca jucausii cu codita sa fi ajuns si in interior. Stau acum si ma gandesc daca isi va face efectul. :-s. Pe prospect scrie ca trebuie prima pastila luata in primele 72 de ore dar ca e bine sa nu fie luata in ultima zi ( a treia.eu am luat-o a doua). Nu am avut greata decat foarte foarte putin si ma doare un picut burtica (zona ovarelor). E normal sa NU imi fie rau? :))
Raspunsuri cat mai serioase ca poate mai are cineva nevoie de raspunsurile voastre:)
-
13 Mar 2012, 21:13Nu iti face probleme , daca ai luat amandoua pastilele de postinor asa cum scrie pe prospect.Si nu are de ce sa iti fie rau , probabil vei avea scurgeri maronii in urmatoarele zile
Acest mesaj a fost editat de către shopping0679: 13 Mar 2012, 21:14 -
14 Mar 2012, 14:25Cu Postinorul sunt si exceptii, dar de regula isi face efectul - nici un anticonceptional nu e totusi 100 % sigur

La mine nu a avut efecte adverse prea nasoale, deci nu mi-a fost rau, insa la un moment dat am avut niste dereglari menstruale
Iar ca sa fii sigura de eficienta, peste vreo 3 saptamani poti sa faci si un test de sarcina.