complexeee

•  
    • 15 mesaje
    4 Mar 2012, 16:05
    0 0
    Hei! Am si eu un complex maaaare. Poate nu ar trebui sa incadrez acest subiect aici la "sanatate" dar chiar nu stiam unde s-ar potrivi. Deeci.. sunt foarte complexata de sanii mei mici,care parca nu au mai crescut deloc de cativa ani. La scoala vad fete chiar de 10-12 ani cu sani mai mari decat mine si asta ma frustreaza si mai rau. Am tot citit pe net metode de "marire" a sanilor,naturale. So.. de vreo 2-3 sapt am inceput niste exercitii cu ganterele pe care le fac in fiecare seara,stand culcata pe pat cu mainile intinse in lateral. Apoi in fiecare seara la dus il termin cu un jet de apa rece pe sani,iar inainte sa ma culc aplic o crema hidratanta si mi-i masez in diferite feluri. Credeti ca ma va ajuta cu ceva? Sunt chiar foarte trista din cauza asta,si stiu ca ar trebui sa fiu multumita de corpul meu,dar inca nu pot..
    Si inca ceva.. am de cativa ani vergeturi pe fund si as da orice sa pot scapa de ele. Folosesc creme contra vergeturilor,nu pot sa zic..s-au mai atenuat (adica s-au albit) dar mi-ar placea sa mai aud sfaturi de la voi in caz ca stiti cumva cum pot disparea sau macar sa fie mai putin viziibile :*
    Multumesc mult si sper sa ma ajutati :*
    Acest mesaj a fost editat de către colacrs: 4 Mar 2012, 16:08
  •  
    • 68 mesaje
    4 Mar 2012, 23:19
    0 0
    In primul rand, as vrea sa te intreb cati ani ai? Cunosc multe fete care s-au dezvoltat mai tarziu din punctul asta de vedere. Promit sa revin cand dai putin mai multe detalii cu un raspuns
  •  
    • 15 mesaje
    8 Mar 2012, 23:37
    0 0
    InnerGlow said:In primul rand, as vrea sa te intreb cati ani ai? Cunosc multe fete care s-au dezvoltat mai tarziu din punctul asta de vedere. Promit sa revin cand dai putin mai multe detalii cu un raspuns

15 ani am... poate o sa zici ceva de genu "mai asteapta,ce-ti faci probleme la varsta asta ca ai sanii mici si nu stiu ce.. mai ai timp".. doar ca am mai explicat,ma simt foarte frustrata ca vad fetite de 10-12 ani.. care au sani imensi.. 

•  
    • 1040 mesaje
    9 Mar 2012, 00:57
    0 0
    Nu-ti face probleme. Eu la 15 ani eram plata ca o tabla de surf si pe la 25 am ajuns la cupa C. 100C, ca sa fiu exacta. Si asa sunt si acum, dupa 3 ani. Corpul se schimba, te mai ingrasi, te mai rotunjesti... Stai linistita, iti spun din experienta