noduli la sub brat

•  
    • 1 mesaje
    29 Feb 2012, 03:12
    0 0
    buna fetele,de vreo saptamana mi-a iesit un nodul la sub brat,doare...nu foarte tare doar se face simtit,in seara asta am simtit ca imi iese inca unul care nu doare deloc,in doua zile ma duc la doctor am deja programarea facuta dar as vrea daca stiti cate ceva sau ati patit si voi poate imi puteti spune cate ceva....sincer nu stiu ce vreau sa stiu,eu am mai auzit despre asa ceva dar fetele aveau in jur de 30 de ani iar eu am 24,poate e doar de la ras iar eu ma consum aiurea...va rog daca puteti si stiti cate ceva scrieti-mi si mie.....sanatate si liniste multa va doresc
  •  
    • 7947 mesaje
    29 Feb 2012, 10:24
    0 0
    cristina247 said:buna fetele,de vreo saptamana mi-a iesit un nodul la sub brat,doare...nu foarte tare doar se face simtit,in seara asta am simtit ca imi iese inca unul care nu doare deloc,in doua zile ma duc la doctor am deja programarea facuta dar as vrea daca stiti cate ceva sau ati patit si voi poate imi puteti spune cate ceva....sincer nu stiu ce vreau sa stiu,eu am mai auzit despre asa ceva dar fetele aveau in jur de 30 de ani iar eu am 24,poate e doar de la ras iar eu ma consum aiurea...va rog daca puteti si stiti cate ceva scrieti-mi si mie.....sanatate si liniste multa va doresc

Incearca sa nu te panichezi pentru ca nu intotdeauna nodulii astia sunt ceva de speriat. Asteapta sa mergi la doctor si sa vezi ce iti spune.
    Un prieten anul trecut a observat ca are vreo trei noduli pe piep, sub brat si pe brat. Si imediat s-a panicat ca poate e malign. A mers la medic  care i-a zis ca de fapt sunt niste depozite de grasime - lipoma. Pentru linistea lui sufleteasca a mers si a facut o ecografie si intr-adevar erau depozite de grasime.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lipoma