inprobleme la 20 de saptamani de sarcina

•  
    10 Mar 2005, 11:11
    0 0
    Buna!
    sunt insarcinata in 20 de saptamani. Am avut probleme de la inceputul sarcinii (sangerare usoara in saptamanile 4-5- de culoare maronie), am stat in pat o luna si am luat Utrogestan (6 pastile pe zi), vit.E-1 pastila si pana acum totul a decurs normal. De doua saptamani simt o incordare in partea stanga a abdomenului, si uneori acesta se intareste (se intareste si se ridica putin ca de marimea unei portocale). Am facut echo si totul este OK, dar iau 3 pastile de No-Spa pe zi, 1 pastila de Gynipral si 1/2 diazepam - la recomandarea dr. Senzatia de intarire a mai scazut, dar mi se mai intampla de doua, trei ori pe zi, dupa ce stau in picioare sau pe sacun mai mult si ma sez in pat, simt intarirea. Dureaza cam 1-2 minute si cedeaza la masaj usor si la indoirea genunchiului stang.
    Va rog, daca se mai confrunta cineva cu asemenea probeleme sa imi scrie aici sau la : georgiana_zoe@yahoo.com
    Multumec in avans si astept raspuns urgent.
  •  
    • 1131 mesaje
    10 Mar 2005, 13:13
    0 0
    georgiana, nu m-am mai confruntat cu asa ceva, nici macar nu am fost insarcinata niciodata, dar iti recomand calduros sa nu te bazezi in aceasta problema pe experienta altora. E vorba de o sarcina, de un omulet. Mai bine cauta-ti medicul, sau daca el nu reactioneaza cum doresti, poate ar trebui sa cauti un altul.
  •  
    10 Mar 2005, 15:12
    0 0
    multumesc pentru raspuns. Am consultat si alt medic care mi-a spus sa stau linistita si sa continui cu tratamentul prescris. Asa ca nu prea m-a lamurit nici unul indeajuns.
  •  
    • 602 mesaje
    10 Mar 2005, 15:24
    0 0
    georgiana, du-te pe www.infertilitate.ro
    Acolo o sa gasesti un doctor foarte bun, dr. Tutunaru, caruia poti sa-i adresezi intrebarile tale. Vezi ca exista o sectiune numita "Intrebari", unde poti sa iti scrii intrebarea si el o sa iti raspunda.
  •  
    10 Mar 2005, 15:27
    0 0
    Mersi mult de tot. Am citit raspunsuri ale d-lui dr, dar nu stiam unde sa pun intrebarile.