candida si trichomonas
-
0 0Ce medicamente sunt cele mai bune in tratarea acestor boli?
-
Aaliah, trebuie sa te duci la doctor sa-ti faci analizele si sa-ti dea tratament.
Sunt in aceeasi problema ca si tine, momentan sunt pe tratament.Dar am pus intrebarea asta pe www.naturaplant.ro si am obtinut un raspuns de tratament naturist ptr aceasta problema uita-te pe link
http://www.naturaplant.ro/raspuns.php?ID=4301
Daca vrei sa vb ma gasesti pe yahoo messenger id:a29vy sau pe msn messenger avy42@hotmail.com -
Buna ! Ce sa zic nu vreau sa ma laud dar am trecut si eu prin experienta asta si tratamentele difera de la caz la caz si de la doctor la doctor. Pt candidoza tratamentul pe care l-am folosit cu succes a fost : Gynozol capsule vaginale(cutie de 3) si pastile Nizoral(o saptamana- cate o pastila pe zi) si eventual crema Nizoral(unguent).Pt trichomonas in schimb nu mai tin bine minte si doctorul la care am fost(dintr-o regretabila eroare ) era invechit (la vreo 80 ani) asa ca mi-a recomandat numai chestii romanesti , ieftine si a durat cam mult tratamentul respectiv cam o luna. Banuiesc ca sunt si alte tratamenete mai rapide si mai eficiente.In fine ce mai tin minte : spalaturi vaginale cu Cloramina(parca- se folosea si la dezinfectarea ustensilelor, etc) si pastile Doxiciclina (cate 2 pe zi vreo 3 saptamani).Oricum cel mia bine du-te la medic pt ca tb sa stii exact ce ai ca sa te tratezi si medicul e in masura sa iti dea cel mai corect tratament. In plus nu e asa scump o consultatie la un medic privat e cam 300-350 si analiza tot cam asa e .Nu uita ca mai exista si varianta medicilor de stat care merita incercata in lipsa de bani prea multi si in cazul in care ai timp destul de umblat si stat la cozi.
-
DE la caz la caz
cred cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu medicul dermatolog care este si venerolog in acelasi timp. Un ginecolog ar putea gresi ca nu se confrunta atit de des cu o boaa sexual transmisibila cum este candidoza si trichomoniaza. In tratamentul acestor boli are importanta si ce simptome are partenerul si mi-a si schimbat unele obiceiuri intime care determina mai ales candidoza. De exemplu nu mai folosesc tampoane intravaginale. Dermatiologul meu lucreaza la centrul medical Endocenter (Bucuresti) 3267661.