ajutati-ma cu o pare va rog!!:(

•  
    • 6 mesaje
    21 Feb 2012, 00:30
    0 0
    buna.. mai intai de toate stiu k trb sa ajung la un medic! dar nu e posibil:((  , am o problema, ultima menstra am avuto p 15 ianuarie...(cu 2 zile inainte  am avut contact neprotejat) a fost normal 5-6 zile dar apoi am avut niste sangerari mici maroni unele..timp de o luna! am fact un test dp primel 2 sapt a iesit negativ, am intrebat o farmacista si mia sp ca sunt racita si ca e normal..dar eu sunt foarte ingrijorata pt ca mi sa intarit sanii si ma si dor putin... adik am asa niste "senzati" cum k as fi insarcinata... dar nu cred ca e posibil pt ca am avut ciclu in fiecare luna!....ce poate fi?? i sa mai intamplat cuiva asa ceva?? va rog fr dati mi o parere pana ajung la un medic!..va multumesc..
  •  
    • 4 mesaje
    22 Feb 2012, 11:42
    0 0
    fa un test de sarcina, sa scapi de temeri. eu zic ca nu e posibil sa ramai inainte de menstra.
    si daca testul e negativ, posibil sa fi racit.
  •  
    • 35 mesaje
    24 Feb 2012, 00:34
    0 0
    poate ai o  rana pe col ,de acolo ar putea sa fie acele mici sangerari ,tot la doctor trebuie sa ajungi  pana la urma aici pe forum n-o sa gasesti rezolvare
  •  
    • 5609 mesaje
    24 Feb 2012, 04:46
    1 0
    gianina draga, cauta pe google "sangerari intre menstre" si citeste acolo, cauzele, tratamentele...nu lasa asa situatia ta ca nu-i normal sa ai scurgeri maronii, poate fi infectie sau o boala...
    sanatate maxima!