acarienii si soluia impotriva lor

•  
    • 5 mesaje
    9 Mar 2005, 13:22
    0 0
    Acarienii sunt niste micro-organisme ce fac parte din familia paienjenilor microscopici care se hranesc cu pielea moarta cazuta ( proces absolut natural, in acest fel dispare bronzul), acestia au dimensiunea a 300 a parte din grosimea uniu fir de par,acarienii sunt opriti de sistemul nostru respirator deci nu intra in corpul nostru dar locul unde acestia se dezvolta ( cel mai bun loc se pare ca este salteaua de dormit acolo avand parte de intuneric , umiditate-transpiratie si piele )este acelas loc in care mor deci se descompun,se inmultesc si cel mai rau lucru daca mananca e clar ca si elimina ,ei aceste reziduri ale vietii lor nu mai pot fi oprite de sistemul nostru respirator.Din aceasta cauza oamenii se imbolnavesc , apar alergiile la praf si iritatiile pielii mai ales la nivelul fetei lucru care ne face sa tot schimbam cremele de fata crezand ca nici una nu ni se potriveste. Cei mai afectati sunt copii deoarece ei se joaca foarte mult in pat si mai ales sar, ridicand praful din saltea si inspirandul.Cel mai greu de curatat se stie este salteaua pe care oricat am bate o nu reusim sa o curatam in profunzime( doctorii recomande invelirea saltelelor in folii de plastic pacientilor alergici la praf). Totusi exista o solutie, un sistem de curatenie absolut genial care bate salteaua in acelas timp in care o aspira cu o putere de pana la 8 ori mai mare decat la aspiratoarele obisnuite, si foarte important nu lasa praful acumulat sa mai iasa din sac cum se intampla stiti bine la alte aparate casnice.Evele care doresc o demonstratie( prezentare) a aparatului absolut gratuita la ele acasa sunt rugate sa mi scrie la adresa de mail marama@eva.ro, de asemenea ele vor castiga curatirea unei salele de dormit ( tot gratis) multumesc frumos astept mesajele si intrebarile voastre.
  •  
    • 51 mesaje
    9 Mar 2005, 21:59
    0 0
    Asa este, mi-a placut detalierea ta despre acarieni. Vreau sa iti spun ca eu am avut parte de o prezentare, cam acum 1 an si jumatate cu acest super aspirator, din pacate nu mi-am permis financiar, insa mi-as dori asa ceva in casa, eu ieri chiar am aspirat salteaua cu un aspirator normal, dar la viteza maxima. Crezi ca am inlaturat o parte din acarieni sau am muncit degeaba?
  •  
    • 5 mesaje
    10 Mar 2005, 08:27
    0 0
    sigur ca ai aspirat o parte din ei, dar pentru ca aspiratoarele obisnuite folosesc aerul pe care il aspira pt racirea motorului( aerul aspirat trece prin motor si pe urma ajunge in sac) acestea se incing si miros urat si in plus scapa acel praf fin pe care il stergem noi dupa ce dam cu aspiratorul, acest praf, contine si acarieni si uite asa muncim aproape de pomana.Cu kirby, caci despre el e vorba nu va fi nevoie sa stergem praful dupa aspirarea saltelei sau a covoarelor, pt ca nu se incinge si nu scapa nici un firicel de praf.
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Mar 2005, 08:28
    0 0
    De acarieni nu cred ca putem scapa definitiv... la urma-urmelor, nici nu cred ca ar trebui sa ne preocupe prea tare aspectul asta, deoarece traim in simbioza cu ei, ca si cu bacteriile "bune" din intestine - cele care participa la digestie...
    Pe mine chiar ma incanta ideea ca am niste mici "sanitari" in asternuturi, care papa scuamele de piele. Nu sunt alergica la ei, asa ca...
    Cat despre aspiratoare, mie mi se pare mai interesant ala cu filtru de apa.
    Are vreuna dintre voi? Este chiar asa de eficient cum il lauda reclamele?